Porin MotorMarket − varaosien ykköspaikka jo vuodesta 1979.

Tekstilainaus

Korkea ammattitaito, osaaminen ja palvelu

Motormarketin tavoitteena on aina palvella asiakasta laadukkailla ja oikeilla osilla! Henkilökuntamme on asiantuntevaa ja ammattitaitoista, me autamme ja palvelemme. Meiltä saat helposti oikeat varaosat autoosi; kertomalla rekisterinumeron, myyjämme etsivät autoosi oikeat osat. Meihin voit luottaa. Laajan varastomme ansiosta varaosat löytyvät heti varastosta. Toimitusmyynti on nopeaa, suurimmassa osassa tapauksista tuote on noudettavissa jo seuraavana aamuna.

Yli 40 vuoden kokemus varaosista

Porin Motormarket, viralliselta nimeltään Porin Laatuvaraosa Oy, on toiminut vuodesta 1979, jolloin Ilkka Järvelä ja Pauli Lehto perustivat autovaraosaliikkeen Poriin. Pauli Lehdon siirryttyä eläkkeelle noin kolmekymmentä vuotta sitten, varaosaliike siirtyi Järvelän perheen omistukseen. Toiminta on vuosien mittaan kehittynyt ja kasvanut, jonka myötä Motormarket on noussut Satakunnan alueen johtavaksi varaosaliikkeeksi. Yrityksen pitkä kokemus alalla on asiakkaiden etu. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja ammattitaitoon panostetaan – Motormarketissa Suomen parhaat varaosamyyjät ovat valmiina auttamaan ja palvelemaan juuri sinua!

Laatutakuu

Laaja tuotevalikoima heti varastosta

Motormarketista saat kaiken mitä autoosi tarvitset; varaosat, tarvikkeet ja työkalut. Tuhannet tuotteet löytyvät heti varastosta, toimitusmyynti on nopeaa ja vaivatonta. Laajan varaosavalikoiman lisäksi löydät MotorMarketista myös työkalut, koneet ja laitteet, työvaatteet ja -jalkineet, suojaimet ja paljon muuta.

Meille tuotevalikoima on ykkösasia – laajennamme ja syvennämme jatkuvasti valikoimia, varastosta löytyvät varaosat ja tarvikkeet yli 1000:een erilaiseen automalliin ja todella monipuolisesti työkaluja sekä tarvikkeita. Valttinamme on laajat varastot, jotka takaavat sen että saat tarvittavat osat heti mukaasi.

Myymälämme sijaitsee keskustan läheisyydessä, Porin Herralahdessa, osoitteessa Puinnintie 22. Myymälän edessä on oma parkkipaikka, joten omalla autolla on helppo saapua paikan päälle. Meillä voit asiointisi aikana myös ladata sähköautosi veloituksetta. Myymälässä sinua palvelee asiantunteva henkilökunta.