TEC4 Tec Lube Aerosol 500ml

41,40 € 46,00 €

Saatavuus: Heti

608016
Turvallinen maksaminen (Paytrail, verkkopankki, luottokortit)
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä (Matkahuolto, Schenker)
Laadukasta palvelua vuodesta 1979

Lukkopesien voiteluun ja jäätymisen estoon, kosteuden poistoon sähköosista sekä muttereiden ja pulttien irrottamiseen Tec4 Tec Lube Aerosol on korkealaatuinen ja monikäyttöinen voiteluaine, joka voitelee tehokkaasti ja suojaa ruostumiselta. Sen erinomainen voitelu- ja tunkeutumiskyky irrottaa ja herkistää ruostuneet pultit, mutterit, saranat, ketjut, liukuhihnat, vaihteet, liukuovet, portit, juuttuneet koneen osat jne. Samalla se suojaa korroosiolta ja kosteudelta.

Tec4 Tec Lube Aerosol syrjäyttää kosteuden auton sytytysjärjestelmistä, sähköisistä kytkimistä, mittaritauluista, piirilevyistä, sähköosista jne.

Tec4 Tec Lubella saavutetaan ohjeiden mukaisesti käytettynä seuraavat edut auto- ja teollisuuskäytössä:

  • mahdollistaa erinomaisen voitelun suuren kuormituksen alaisena ja laajalla lämpötila-alueella
  • poistaa kosteuden ja suojaa ruostumiselta
  • antaa erinomaisen voitelun laakereille, liukupinnoille ja liikkuville osille sekä pidentää niiden käyttöikää
  • erinomainen lukkopesän ja – mekanismien voitelija
  • tarttuu hyvin suihkutettaville pinnoille

Käyttöohjeet:

Voideltavia, suojattavia tai irrotettavia osia sumutetaan Tec4 Tec Lubella ja annetaan vaikuttaa vähintään viisi minuuttia. Kierrä pulttia, mutteria tai pinnapulttia puoli kierrosta ja sumuta uudelleen Tec4 Tec Lubea. Odota vielä viisi minuuttia ja irrota osa sen jälkeen. Tec4 Tec Lubea voidaan käyttää myös lukkopesien voiteluaineena.Tuote voitelee ne optimaalisesti, jolloin lukkopesät toimivat hyvin myös pakkasessa talvella.

Pulttien nopeaan ja helppoon irrottamiseen:

Tec4 Tec Lubea voidaan käyttää mm. hehkutulppien, imusarjan, pakoputkiston, pakosarjan ja katalysaattorin pinnapulttien ja mutterien varovaiseen irrottamiseen. Työaikaa säästyy, kun jumiutuneet pultit ja pinnapultit voidaan irrottaa Tec4 Tec Luben avulla eikä poraa tarvita.

Lisätietoja
EAN 5011807042464
Valmistaja TEC4
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TEC4 Tec Lube Aerosol 500ml
Arviosi