TEC4 Oil System Protector 400ml

32,40 € 36,00 €

Saatavuus: Heti

640517
Venttiilivarren ja venttiilinostimien puhdistamiseen
Turvallinen maksaminen (Paytrail, verkkopankki, luottokortit)
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä (Matkahuolto, Schenker)
Laadukasta palvelua vuodesta 1979

Tec4 Oil System Protectoria käytetään moottoreissa, jotka ovat herkkiä venttiilien liimautumisongelmille tai joissa hydraulisten nostimien ääntely on ongelmallista riippumatta ajokilometrimäärästä.

Tuotekehityksessä on otettu huomioon uusin moottoriöljyteknologia.Tec4 Oil System Protectorilla saavutetaan ohjeiden mukaisesti käytettynä seuraavat edut:

  • poistaa lakka- ja hartsimaiset epäpuhtaudet hienomekaanisista moottorin osista, kuten venttiilinvarresta (mm. venttiilinohjaimesta) sekä hydraulisista nostimista
  • ehkäisee lian muodostumista öljytilaan
  • vähentää öljy- ja polttonesteperäisiä epäpuhtauksia
  • puhdistaa männänrenkaat ja niiden ura

Käyttöohjeet

Lisää yksi pullollinen (400 ml) Tec4 Oil System Protectoria neljään litraan uutta moottoriöljyä. Suurempiin järjestelmiin 10 % öljytilavuudesta. Huom. Moottori on ensin puhdistettava kahdella pullollisella Tec4 Oil System Cleaneria ( 400 ml) ennen Tec4 Oil System Protectorin lisäämistä uuden öljyn joukkoon. Tec4 Oil System Protectoria voidaan käyttää myös moottoripyörien moottoreissa, joissa on hydrauliset venttiilinnostimet, sekä moottoripyörissä, joissa on märkälevykytkin, koska kitkaominaisuudet eivät muutu. Tec4 Oil System Protector ei vahingoita moottorin osia tai katalysaattoria eikä se sisällä moottoria kuluttavia komponentteja. Tuotteen käyttö ei vaikuta autovalmistajien takuun voimassaoloon. Tec4 Oil System Protector sopii yhteen kaikentyyppisten moottoriöljyjen kanssa. Se mahdollistaa edellä mainitut edut moottoriöljyille, jotka täyttävät API, ACEA, ILSAC ja eri autovalmistajien luokitukset.

Lisätietoja
Valmistaja TEC4
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TEC4 Oil System Protector 400ml
Arviosi
Turvallisuus (195.28 kB)