TEC4 Airco Cleaner 150ml

33,30 € 37,00 €

Saatavuus: Heti

607406
Turvallinen maksaminen (Paytrail, verkkopankki, luottokortit)
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä (Matkahuolto, Schenker)
Laadukasta palvelua vuodesta 1979

TEC4 Airco Cleaner 150 ml

Ilmastointikanaviston ja höyrystimen puhdistamiseen ja hajujen poistamiseen. Home- ja sienikasvustot löytävät sopivan kasvualustan kosteassa ympäristössä kuten ilmastointilaitteen höyrystimen ulkopinnoilla. Jos auton sisätilat ovat huonosti tuuletetut, verhoilun kosteus muodostaa samanlaisen kasvualustan ja seurauksena on epämiellyttävä ja tunkkainen haju.

Tec4 Airco Cleaner poistaa sieni- ja homekasvustot sekä niiden aiheuttaman tunkkaisen hajun auton ilmastointikanavistosta, höyrystimen ulkopinnoilta ja verhoilusta.

Tec4 Airco Cleaner –tuotteella saavutetaan seuraavat edut ohjeen mukaan käytettynä:

  • desinfioi auton ilmastointijärjestelmän
  • neutraloi epämiellyttävän, tunkkaisen hajun
  • tuhoaa home- ja sienikasvustoja auton ilmastointijärjestelmästä ja verhoilusta
  • raikastaa auton sisäilman
  • Käyttöohjeet

Suosittelemme tuotteen käyttöä raitisilmasuodattimen vaihdon yhteydessä. Käynnistä moottori ja sulje kaikki ikkunat. Kytke ilmastointi päälle ja sisäkierrolle. Valitse alhaisin lämpötila ja suurin puhallinnopeus. Laita ponnepakkaus tasaiselle alustalle auton lattialle matkustajan puolelle siten, että ponnepakkauksesta purkautuva aine sumuttuu kojelaudan ja matkustajan penkin välistä esteettömästi ylöspäin. Paina ponnepakkauksen sumutinnappulaa, poistu ajoneuvosta ja sulje ovet. Ponnepakkaus tyhjenee automaattisesti erikoissuuttimensa ansiosta. Käsittelyn ajaksi ihmiset ja lemmikkieläimet tulee poistaa autosta. Tec4 Airco Cleaner ei vahingoita verhoilumateriaaleja ja laitteistoja. Ponnekaasupakkauksen tyhjentyminen kestää noin 3 – 5 minuuttia. Puhaltimen ja sisäkierron ansiosta sumute leviää ilmastointikanavistoon, höyrystimelle, sisätiloihin ja verhoiluun. Pakkauksen tyhjennyttyä pidä ovet suljettuna vielä 10 minuutin ajan. Anna ilman kiertää ja puhdistusaineen vaikuttaa. Sammuta moottori ja anna auton olla vielä 15 minuuttia ikkunat suljettuina. Tämän jälkeen avaa ikkunat ja tuuleta riittävästi ennen autolla ajoa. Huom! Kun sumutinnappula painetaan alas, se pysyy aukiasennossa. Lopettaaksesi sumutuksen paina voimakkaasti sumutinnappulan ulkoreunoista sisäänpäin, jolloin nappulan lukitus aukeaa. Huom! Älä sumuta tuotetta suoraan pinnoille, koska liuotin saattaa vaurioittaa esim. kojelaudan pintaa. Kojetauluun tai ikkunoille sumutettu tuote voidaan pyyhkiä pois kostealla kankaalla.

Lisätietoja
EAN 8718546074516
Valmistaja TEC4
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TEC4 Airco Cleaner 150ml
Arviosi