Proxxon

Proxxon tarkkuustyökalut takaavat laatua ja tarkkuutta näppärään työskentelyyn jo vuodesta 1997. Jos olet vailla kompakteja ja kestäviä sähkötyökaluja Proxxon työkalut on silloin valintasi.

Näissä työkaluissa on luonnetta!

Proxxon pienkoneet on oiva valinta vieheiden valmistukseen, pienoismallien rakenteluun ja miniatyyrien viimeistelyyn. Tarkkuustyökalut erottuvat edukseen, kun tehdään tarkkoja yksityiskohtia.


Yrityksen päämääränä on valmistaa sähkötyökaluja, jotka sopivat harrastelija käyttöön, mutta samalla ovat tarpeeksi suorituskykyisiä suoriutumaan ammattilaistenkin tehtävissä.Lopputuloksena Proxxon on saanutkin itselleen maineen kevyiden ja laadukkaiden sähkötyökalujen valmistajana. Siksi työkalut ovatkin esimerkiksi pienoismallien rakentajien suosiossa. 


Meiltä löydät laajan valikoiman tarvikkeita, lisäpalikoita, teriä, laikkoja ja tietysti itse Proxxonin työkaluja / koneita. Myös yleisimpiä kulutusosia löytyy varaosana.


Yleensä kerran vuodessa julkaistaan uudistettu katalogi, jossa ovat viimeisimmät uutuudet ja herkut. Verkkokaupastamme tuotteen löytää helpoiten syöttämällä tuotekoodin hakuun. Tämä on kätevää esimerkiksi jos tilaat täydennystä varastoon.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 432

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 432

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Liitteet