MOBIL DTE 10 EXCEL 32 20L

102,89 € 108,30 €

Saatavuus: Ei varastossa

150654
Turvallinen maksaminen (Paytrail, verkkopankki, luottokortit)
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä (Matkahuolto, Schenker)
Laadukasta palvelua vuodesta 1979

Mobil DTE 10 Excel™ -sarjan öljyt ovat erittäin suorituskykyisiä kulumisenestolisäaineistettuja hydrauliikkaöljyjä, jotka on erityisesti tarkoitettu täyttämään nykyaikaisten teollisuuden ja liikkuvan kaluston korkeapainehydrauliikkajärjestelmien asettamat vaatimukset.

Mobil DTE 10 Excel -sarjan öljyjen koostumus perustuu huolellisesti valittuihin perusöljyihin ja erityiseen lisäainejärjestelmään, joiden yhdistelmänä aikaansaadaan hyvin tasapainotettu suorituskyky lukuisissa eri sovelluksissa. Öljyillä on ensiluokkainen hapettumiskestävyys ja terminen vakaus, mikä pidentää öljyn käyttöikää ja minimoi sakanmuodostusta vaativissa olosuhteissa toimivissa, suuritehoisissa korkeapainepumpuissa. Innovatiiviset puhtaana pitävät ominaisuudet suojaavat hydrauliikkajärjestelmän kriittisiä osia vaurioilta. Tällaisia sovelluksia ovat esimerkiksi useiden nykyaikaisten hydrauliikkajärjestelmien tiukkasovitteiset servo- ja proportionaaliventtiilit. Erittäin leikkauskestävä korkea viskositeetti-indeksi mahdollistaa laajan käyttölämpötila-alueen ja säilyttää hydrauliikan tehon ja komponenttien suojauksen maksimissaan niin matalissa kuin korkeissakin lämpötiloissa. Ensiluokkaiset ilmanerottumisominaisuudet antavat lisäsuojaa pienissä ja nopeakiertoisissa järjestelmissä, ja auttaa estämään kavitaatiovauriot ja dieselilmiön. Tarkkaan valitun perusöljyn ja lisäaineiden ansiosta öljy läpäisee vesistömyrkyllisyystestin LC-50 (OECD 203). Sinkitön kulumisenestojärjestelmä tarjoaa hammaspyörä-, siipi- ja mäntäpumpuille ensiluokkaisen suojan ja minimoi samalla karstan muodostumisen.

Mobil DTE 10 Excel -sarja on valmistettu kattavien laboratorio- ja kenttäkokeiden antamien tulosten perusteella ja se voi mitattavasti parantaa hydrauliikan hyötysuhdetta verrattuna muihin Mobil™ -hydrauliikkaöljyihin. Tämän ansiosta tehonkulutus voi laskea ja koneen tuotantokapasiteetti parantua, josta tuloksena on rahallisia säästöjä.

Kontrolloiduissa laboratorio-olosuhteissa suoritetuissa hyötysuhdetesteissä Mobil DTE 10 Excel -öljyjen mitattiin parantavan hydrauliikkaöljyn pumpattavuutta kuudella prosentilla verrattuna Mobil DTE 20 -öljyyn vakiohydrauliikkasovelluksessa.

Muissa laboratorio- ja kenttätesteissä, jotka suoritettiin useilla erityyppisillä nykyaikaisilla hydrauliikkajärjestelmillä, Mobil DTE 10 Excel -sarja osoitti poikkeuksellisen pitkää käyttöikää verrattuna perinteisiin Mobil -hydrauliikkaöljyihin, samalla kun hydrauliikka-järjestelmän puhtaus ja komponenttien suojaus säilyi ennallaan. Mobil DTE 10 Excel osoitti myös korkean viskositeetti-indeksinsä ja ensiluokkaisen leikkauskestävyytensä arvon toimimalla niinkin matalissa lämpötiloissa kuin -34°C ja säilyttäen samalla ISO-viskositeettiluokkansa.

Mobil DTE 10 Excel -öljyjä on testattu myös tavanomaisissa siipipumpuissa valvotuissa  olosuhteissa suoraan kilpailevien tuotteiden kanssa.  30 minuutin testin päättyessä Mobil DTE 10 Excel -öljyn käyttö aiheutti järjestelmässä vähemmän lämmönmuodostusta ja mitatut järjestelmälämpötilat olivat 6°C–7°C alle vastaavissa olosuhteissa toimivien kilpailevien tuotteiden muodostamaan lämmön

Lisätietoja
Valmistaja Mobil
Koko 20 L
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MOBIL DTE 10 EXCEL 32 20L
Arviosi