Mobil ATF SHC 1 L

20,05 € 21,10 €

Saatavuus: Heti

142100

Mobil ATF SHC
Erittäin suorituskykyinen täyssynteettinen automaattivaihteistoöljy
Tuotekuvaus
Mobil ATF SHC on erittäin suorituskykyinen täyssynteettinen automaattivaihteistoöljy, joka täyttää vaikeissa olosuhteissa, korkeissa lämpötiloissa ja suurella kuormituksella käytettävien vaihteistojen asettamat tiukat vaatimukset. Mobil ATF SHC -öljyllä on luontaisesti korkea viskositeetti-indeksi ja erinomainen terminenkestävyys. Siksi se säilyttää ominaisuutensa korkeissakin käyttölämpötiloissa, minkä lisäksi se toimii erinomaisesti alle -40 ºC:n pakkasellakin.

Turvallinen maksaminen (Paytrail, verkkopankki, luottokortit)
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä (Matkahuolto, Schenker)
Laadukasta palvelua vuodesta 1979

Edut ja ominaisuudet
Mobil ATF SHC valmistetaan synteettisistä hiilivetyperusöljyistä ja tasapainotetuista lisäaineista, joiden ansiosta sen suorituskyky ylittää selvästi tavanomaisten öljyjen ominaisuudet. Ainutlaatuinen koostumus pidentää öljyn käyttöikää, pitää vaihteiston puhtaana sekä parantaa sen toimintavarmuutta ja käyttöikää kaikenlaisissa käyttöolosuhteissa.
Erinomaiset, pitkään säilyvät kitkaominaisuudet    Parantaa vaihteiston tehokkuutta ja toimintavarmuutta, parantaa polttoainetaloutta.
Poikkeuksellisen hyvä terminen vakaus ja hapettumiskestävyys.    Pitää vaihteiston puhtaana, pidentää käyttöikää ja parantaa toimintavarmuutta vaikeimmissakin ajo-olosuhteissa.
Erittäin vahva öljykalvo, erinomainen suoja kulumista vastaan.    Vähentää merkittävästi kulumista ja pidentää vaihteiston käyttöikää.
Erinomainen juoksevuus alhaisissa lämpötiloissa.    Tehokas ja luotettava voitelu myös alle -40 ºC:n lämpötiloissa.
Poikkeuksellisen hyvä leikkautumiskestävyys.    Viskositeetti säilyy myös raskaassa käytössä ja korkeissa lämpötiloissa.
Yhteensopiva mineraaliöljypohjaisten automaattivaihteistoöljyjen ja yleisimpien tiivistemateriaalien kanssa.    Helpottaa öljynlisäystä ongelmatilanteissa, vähentää vuotoja.

Käyttökohteet
ExxonMobil suosittelee Mobil ATF SHC -öljyä nykyaikaisiin suorituskykysiin vaihteistoihin, jotka toimivat vaativissa, kuormitetuissa, kuumissa tai kylmissä olosuhteissa. Öljy sopii erinomaisesti manuaalivaihteistoihin, joihin suositellaan automaattivaihteistoöljyä. Öljy parantaa vaihteistojen toimintavarmuutta ja suojaa niitä ankarimmissakin olosuhteissa.
Luokitukset ja hyväksynnät

Mobil ATF SHC on seuraavien valmistajien hyväksymä:     
ZF TE-ML 14B   
ZF TE-ML 16L   
ZF TE-ML 09X   
MB-Approval 236.5 / 236.8
MAN 339 TYPE Z2   
MAN 339 TYPE V2   

ExxonMobilin mukaan Mobil ATF SHC on seuraavaa laatutasoa:     
GM DEXRON IIE   
ALLISON C-4   
CAT TO-2   
RENK DOROMAT

Lisätietoja
EAN 5055107455876
Valmistaja Mobil
Koko 1 L
Viskositeetti ATF
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mobil ATF SHC 1 L
Arviosi