Kattoluukku Mini Heki S 400x400

167,00 €

Saatavuus: 3-4pv toimitusaika

9104100289
Turvallinen maksaminen (Paytrail, verkkopankki, luottokortit)
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä (Matkahuolto, Schenker)
Laadukasta palvelua vuodesta 1979

Kattoluukun avulla ilma kiertää niin kuin kuuluukin. Unohda hien hajuinen tunkkainen ilma ja vaihda se raikkaaseen ulkoilmaan kätevästi kattoluukun avulla.

Dometic Mini Heki S. Kattoluukku kattoihin, joiden paksuus on 25–42 mm. Viimeinkin lujatekoinen ja kompakti kattoluukku, joka päästää sisään juuri sopivasti valoa ja runsaasti raitista ilmaa. Erikseen säädettävät pimennysverho ja hyttysverho takaavat yksityisyyden ja pitävät hyönteiset loitolla. Lujatekoinen ja kompakti. Kattoluukku tekee jokaisesta ajoneuvosta entistäkin miellyttävämmän!

Kompaktista koostaan huolimatta Mini Heki -kattoluukut tuovat sisätilaan runsaasti valoa. Kevyesti sävytetty, aerodynaamisesti muotoiltu lasikupu. Yksinkertaisella lasilla varustettu Mini Heki S voidaan kahvojen avulla avata miltä tahansa sivuilta. Mini Heki -kattoluukuissa on yksinkertainen pimennysverho ja hyttysverkko.

Tämä pieni Dometic Mini Heki S -kattoluukku jatkuvalla ilmanvaihdolla sopii siististi vakiokokoiseen 400 x 400 mm kattoaukkoon ja päästää sisään runsaasti valoa. Sisäkehyksessä on pimennysverho ja hyttysverkko, joita voi säätää erikseen. Kahvojen avulla luukun saa avattua helposti viiteen eri asentoon.

  • Mitat, tuotteen syvyys [mm] –  520 mm
  • Mitat, tuotteen leveys [mm] – 520 mm
  • Mitat, tilattu leveys [mm] 400 mm
  • Mitat, tilattu korkeus [mm] 400 mm
  • Mitat, aukon leveys [mm] 384 mm
  • Mitat, aukon korkeus [mm] 364 mm
  • Nettopaino [kg] –  2.90 kg
Lisätietoja
Valmistaja Dometic
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kattoluukku Mini Heki S 400x400
Arviosi