Dometic Kattoluukku Fantastic Vent 7350 Tuuletin, sadetunnistin, kaukosäädin

603,00 €

Saatavuus: 3-4pv toimitusaika

9600005804
Turvallinen maksaminen (Paytrail, verkkopankki, luottokortit)
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä (Matkahuolto, Schenker)
Laadukasta palvelua vuodesta 1979

Kattoluukun avulla ilma kiertää niin kuin kuuluukin. Unohda hien hajuinen tunkkainen ilma ja vaihda se raikkaaseen ulkoilmaan kätevästi kattoluukun avulla. Kevyt, kompakti ja kestävä tuuletin sulkeutuu tiiviisti, kun ei ole käytössä. Tehokas 12" 10-siipinen tuuletin puhaltaa ilmaa tehokkaasti sisään ja ulos matkustamosta.

 • Manuaalisesti säädettävä tuuletin, jossa on 14 nopeutta
 • Automaattinen nopeuden ohjaus sisäänrakennetulla termostaatilla
 • Sopii vakioaukkoon 400 x 400 mm
 • Sadetunnistin sulkee kuvun automaattisesti sateen alkaessa
 • Sisältää kaukosäätimen
 • Helppo asentaa
 • Säätyvä käyntinopeus oman maun mukaan
 • Sadetunnistin sulkee luukun automaattisesti, jos keli meinaa yllättää

Tehokkaassa mutta kompaktissa Dometic Fantastic Vent -tuulettimessa on kiinteät, manuaalisesti säädettävät nopeudet tai automaattisesti säätyvät nopeudet, jotta saat ilmanvaihdon juuri sellaiseksi kuin haluat. Sen helppokäyttöinen suunnanvaihtokytkin vaihtaa tuulettimen pyörimissuuntaa puhaltaen ilmaa sisään tai ulos ajoneuvosta. Osassa malleja sadetunnistin sulkee kuvun automaattisesti kastuessaan – pitäen sinut ja ajoneuvosi sisätilat kuivina! Käyttäjät voivat myös avata kuvun helposti kytkimellä. Fantastic Vent tarjoaa todellista mukavuutta: siinä on sisäänrakennettu termostaatti, joka pitää lämpötilan haluamallasi tasolla.

Mahdollisia matkailuajoneuvojen tuulettimiin liittyviä ongelmia ovat sateen valuminen sisälle ja vaikeus pitää tasainen, miellyttävä lämpötila sisällä. FanTastic Vent on tehokas tuuletin, joka ratkaisee molemmat ongelmat ilman käyttäjän apua! Ensinnäkin siinä on termostaatti, jonka avulla haluttu lämpötila pidetään ajoneuvossa. Sateen sattuessa kohdalle sadetunnistin sulkee kuvun automaattisesti kastuessaan. Sinun tarvitsee vain rentoutua ja nauttia matkailuajoneuvosi mukavuudesta.

Lämmin ja tunkkainen ilma ulos, raikasta ja puhdasta ilmaa tilalle: Dometic FanTastic Vent 7350 tekee sen minuuteissa. Se on lisäksi miellyttävän hiljainen, ja säästää energiaa. Tämän todella upean ilmanvaihtojärjestelmän ydin on erittäin tehokas kattoluukkuun integroitu tuuletin, jonka toimintaa voi säätää tarpeen mukaan. Valitse vain haluttu lämpötila kauko-ohjaimen avulla. Tuulettimen moottori käynnistyy tai pysähtyy automaattisesti, kun ajoneuvon sisälämpötila ylittää tai alittaa valitun lämpötilan. FanTastic Vent toimii kattoluukku hieman raollaan, jolloin se luo miellyttävän, vedottoman ilmavirran. Nyt myös saatavissa kaksi mallia manuaalisella tuulettimen nopeuden ohjauksella (FanTastic Vent 2250 ja 3350).

Tekniset tiedot:

 • Malli FA7350 Tarrassa oleva malli FA7350
 • Kattoluukku valkoisella kuvulla, sisältää kaukosäätimen, 400 x 400 mm
 • Tulojännite (DC) [V] 12 V 
 • Nettopaino [kg] – Näyttö 5.49 kg
Lisätietoja
Valmistaja Dometic
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dometic Kattoluukku Fantastic Vent 7350 Tuuletin, sadetunnistin, kaukosäädin
Arviosi