Tarjoamme yritysasiakkaille monipuoliset palvelut!

Yritysmyynti

Motormarketin merkittävin asiakasryhmä on yritysasiakkaat. Vuosien varrella jatkuvasti lisääntynyt asiakaskuntamme kertoo siitä että yritykset luottavat palveluumme ja varmaan toimitukseen. Kehitämme jatkuvasti palveluamme. Olemme nopea ja varma toimittaja! Koulutamme henkilökuntaamme, jotta pystymme vastaamaan nykyaikaisiin haasteisiin ja pysymme ajan hermolla. Haluamme olla oman alamme edelläkävijä nyt ja tulevaisuudessa.

Monipuolinen myymälä, laaja ja kattava varasto

Meiltä löydät eri ammattiryhmien työkalut ja tarvikkeet lähes kaikkiin tarpeisiin!

Myymalakuvaa

Olipa sitten kyseessä työvaate tai -jalkineet, suojain, työhön vaadittava työkalu, laite, väline tai tarvike tai vaikka työpisteelle tarvittava käsipaperi, nokkakärryt tai lakaisuharja – me olemme oikea kumppani! Laajennamme ja syvennämme valikoimaamme jatkuvasti, jotta voimme palvella monipuolisesti eri alan yrityksiä.

Varastoa

Varaosat nopeasti heti varastosta

Motormarketissa yksi tärkeimmistä asioista on aina ollut se, että asiakkaat saavat oikeat osat – nopeasti – siksi ammattilaiset kääntyvät puoleemme. Varastostamme löytyvät varaosat ja tarvikkeet yli 1000:een erilaiseen automalliin sekä monipuolisesti työkalut ja tarvikkeet lähes kaikkiin tarpeisiin. Tuotetilaukset ovat maahantuojien kanssa reaaliajassa, joten voimme toimittaa tuotteet jo seuraavalle päivälle. Tuotteiden palautus on joustavaa – kaikilla myyntikuntoisilla tuotteilla on palautusoikeus (pl. tehdastilaustuotteet). Takuukäsittelymme toimii nopeasti.

Iskulause

Osaset-varaosaliike

Olemme vuoden 2020 Osaset-varaosaliike. Valitsijaraati totesi Porin Laatuvaraosa Oy:n kehittäneen omaa toimintaansa Porissa vahvalla otteella ja tukeneen vahvalla tekemisellään ja osaamisellaan alueensa Autofit-korjaamoita.

Osaset-liikkeenä liputamme laadun puolesta. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu osaava asiakaspalvelu ja korkealaatuiset tuotteet.

Tarjoamme asiakkaillemme alkuperäislaatuiset huolto- ja varaosat, renkaat, tuulilasit, käsi- ja erikoistyökalut, korjaamotarvikkeet ja diagnostiikkalaitteet, Osalinkin ja muut korjaamotoimintaa tukevat ohjelmistot, tehokkaat logistiikka- ja korjaamopalvelut sekä teknisen tuen.

Tarjoamme asiakaskorjaamoillemme myös mahdollisuuden liittyä valtakunnalliseen Autofit-korjaamoketjuun.


Asiakasnumero

Kun sinulla on oma asiakasnumero voit tilata tuotteita laskulla. Pääset tekemään ostoksia myös kätevästi verkkokaupassamme omalla asiakasnumerolla kilpailukykyiseen hintaan! Yritykset ympäri Suomen voivat tilata tuotteita helposti ja vaivattomasti.
Rekisteröidy yritysasiakkaaksi.


Erikoisedut ja alennukset

Keskittämällä ostot Motormarkettiin saat tuntuvaa alennusta. Saman katon alta saat kaiken mitä tarvitset.

Yritysasiakkaillemme tarjoamme erikoisetuja kuten ajankohtaisia tarjouksia, mahdollisuuden käyttää erikoistyökalujen vuokrapalvelua sekä teknisen tuen. Sopimusasiakkaille mahdollista myös kuljetuspalvelu. Järjestämme yritysasiakkaillemme asiakastilaisuuksia ja koulutusiltoja. Tarjoamme myös koulutuspalveluita yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Kuljetuspalvelu

Koska asiakas haluaa huolletun/korjatun ajoneuvon käyttöönsä mahdollisimman pian, me huolehdimme siitä että tarvittavat osat ovat nopeasti korjaamolla. Saat varaosat käyttöösi silloin kun niitä tarvitset, kuljetukset arkisin joka päivä!

MotorMarket_kuljetukset

Erikoistyökalut

Automallikohtaiset erikoistyökalut ovat iso apu ja ratkaisu moneen kiperään kohtaan huolto- ja korjaustöissä. Erikoistyökalujen avulla moni työ sujuu nopeammin ja tuloskin on parempi. Kun tarve jollekin tietylle työkalulle on vain hetkellinen, on ehkä paras ratkaisu vuokrata se meiltä! Työkalujen vuokraus on helppo ja edullinen vaihtoehto. Vuokraamme työkaluja varaosien oston yhteydessä.


VALITSE LUOTETTAVA JA VARMA TOIMITTAJA − valitse MotorMarket!