Työvaatteet

Laaja valikoima mm. Blåkläder, Jalas, Leijona, K27 ja Tegera työvaatteita, -jalkineita ja varusteita.

MotorMarketin myymälässä Porin Puinnintiellä runsas valikoima työvaatteita ja –varusteita. Yritysten mahdollista saada työvaatteet myös nimikoinnein & merkkauksin. Soita, poikkea myymäläämme tai täytä yhteydenottolomake ja kysy lisää!

Meiltä saat kaikki Blåkläderin kuvastossa olevat tuotteet. Jos tuotetta ei löydy verkkokaupasta voit kysellä saatavuudesta lisää ottamalla yhteyttä.


Blåkläder on yksi pohjoismaiden suurimmista työvaatevalmistajista. Ruotsalainen yritys on vaatettanut ammattilaisia jo vuodesta 1959. Suomessa Blåkläder on yksi suosituimmista työvaatemerkeistä! Blåkläder valmistaa ja kehittää korkealaatuisia ja toimivia työvaatteita ja –varusteita. Blåkläderin tuotteet paitsi kestävät äärimmäistä kulutusta ovat myös erittäin käytännöllisiä ja näyttävät hyvältä. Työvaatteet ovat työkalu parempaan suoritukseen. Tuotteiden toimivuus tekee työstäsi helpompaa ja suojaa sinua työssäsi. Blåkläder - Oikein puettu, turvallinen ja siisti, sisältä ja ulkoa. 

Jalaksella on jo yli sadan vuoden kokemus markkinoiden kehittyneimpien turvajalkineiden valmistamisesta. Jalaksen turvajalkineet ovat markkinoiden teknisesti edistyneimmät tuotteet. JALAS®-tuotemerkin valmistus alkoi Jalasjärven Jokipiissä jo vuonna 1916. Jalaksen pääasiallisin tuotanto, tuotekehitystiimi ja edistynyt tutkimuslaboratorio sijaitsevat edelleen Jalasjärvellä. Periaatteena on tarjota huippulaatua! Suojautumisen lisäksi turvajalkineiden tulee olla mukavat jalassa, kevyet ja hyvää ryhtiä tukevat, jotta niitä voi käyttää koko päivän kehoa kuormittamatta. Jalaksen tuotteet tekevät jokapäiväisestä elämästä turvallisempaa. Kun kaipaat uusia työkenkiä, valitse Jalas ja jalkasi kiittävät!

Leijona on kulkenut yli puoli vuosisataa suomalaisen teollisuuden rinnalla. Työvaatteet on kehitetty auttamaan vaativien töiden rautaisia ammattilaisia yltämään parhaimpaansa olosuhteista riippumatta. Leijona pyrkii uudistumaan aina työmaailman mukana sen vaatimuksia vastaavaksi. Leijona työvaatteet pukee ammattilaiset ympäri vuoden mitä erilaisimpiin työtehtäviin ja -olosuhteisiin. Leijona työvaatteet on tehty käyttöön, ei koristeeksi!

K27 tarjoaa perusvalikoiman työvaatteita- ja –jalkineita. K27 -merkin alta löytyy turvakengät, työhaalarit, työtakki ja työhousut -edulliset, mutta hommansa erittäin hyvin hoitavat varusteet jokaiselle remonttireiskalle, kotinikkarille ja auton rassaajalle!

Tegera laatutuotteet suojaavat kätesi kaikissa tilanteissa. Tegera tuotteiden vahvuus on niiden taustalla oleva pitkä kokemus. Tuotteita on suunniteltu ja kehitetty Leksandissa, Ruotsissa, jo vuodesta 1949 lähtien. Tegeran tavoitteena on ylittää alan turvastandardit, ja siten TEGERA®-tuotteet ovat käsillesi sopivuudeltaan, tuntumaltaan ja toiminnaltaan ylivertaiset. Voit luottaa siihen, että käsineet suojaavat kätesi viilloilta ja mekaanisilta vaurioilta, vaarallisilta kemikaaleilta ja äärimmäisiltä lämpötiloilta. Jokaisella käsinemallilla on omat erikoisominaisuutensa, jotka suojaavat kädet kaikissa erilaisissa työtehtävissä. Yhteistä Tegeran tuotteilla on niiden korkea laatu, käyttömukavuus ja tyylikkyys.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 305

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 305

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen