Travall Koiraveräjät Osana Turvallista Matkustuskokonaisuutta

Travall Koiraveräjät Osana Turvallista Matkustuskokonaisuutta

Joskus koira saattaa innostua pienistäkin asioista. Etenkin pennut ovat kovia ryntäilemään koirasta riippuen. Silloin ei ole väliä kuinka hyvin koulutetusta koirasta on kyse, sillä silti joskus koira voi rynnätä ulos holtittomasti takaluukkua avattaessa. Onneksi nyt Travall tarjoaa oivan ratkaisun tähän murheeseen.

Travall koiraveräjä taipuu näppärästi pois tieltä lastauksen ajaksi ja pysyy paikallaan visusti. Koiraveräjän avulla koiranomistajalla on täysi kontrolli siitä milloin koira tulee ulos takaluukusta. Näin minimoidaan mahdolliset vaaratilanteet esimerkiksi parkkipaikalla ostoksia takaluukkuun laittaessa.

 

Travall koiraveräjät tästä

Travall koirverkot tästä

Travall tilanjakajat tästä

 

Travall koiraveräjän ominaisuuksia:

Täydellinen lisävaruste koiraverkolle ja tilanjakajalle

Hyvä ja tyylikäs vaihtoehto koirahäkille

Voidaan taittaa helposti pois tieltä, kun veräjää ei tarvita

Sopii täydellisesti tilanjakajaan ja pysyy visusti paikoillaan

Kestävä ja turvallinen

Koiraveräjän asentaminen ja purkaminen on erittäin yksinkertaista

Toisin kuin Travall koiraverkot ja tilanjakajat, Travall koiraveräjä ei ole merkkikohtainen tuote. Tarvitse vain tilanjakajan ja koiraverkon asennettuna autoosi. Tämän jälkeen voit valita sopivan koiraveräjän ajoneuvoon riippuen siitä minkälaista veräjää tarvit ja minkälainen jakaja autossa on. Näin varmistutaan siltä että tuotteiden sopivuus on saumatonta ja sopivat täydellisesti juuri sinun autoosi kuin tarpeisiisi.

Katso koiraveräjän asennusvideo! Näin helppoa se on

Koiraveräjiä on saatavilla 50/50 jaolla tai 60/40 jaolla. Veräjä 50/50 jaolla voidaan asentaa esimerkiksi jakajan molemmin puolin tai yksittäin vasemmalle / oikealle. Koiraveräjillä joissa on 60/40 jako voidaan rajata pienempi osa tavaratilasta.

Koiraveräjä kiinnittyy tilanjakajaan ja et tarvitse kuin ihan perustyökalut muttereiden kiristämiseen. Asentamisessa kestää vain n.10 minuuttia.

Travall koiraveräjät on valmistettu samasta kestävästä materiaalista, kuin Travallin koiraverkot ja tilanjakajat. Tyylikkyys siis säilyy ulkonäönkin puolesta.

Ei pelkästään koiran omistajille

Travall tilanjakajat mahdollistavat tavaratilan organisoinnin muillekin kuin lemmikeille. Verkot pitävät tavarat pystyssä niiden kuljetuksen aikana ja vähentää niiden pyörimistä missä sattuu. Ei siis tarvitse aina pelätä takaluukun avaamista, kun tietää että ostokset eivät lävähdä syliin.