Autoglym Super Resin vaha 325ml

14,73 € 15,50 €

Saatavuus: Heti

03-01-325ML

HUOMIO! Jos tilaat tavaratilamaton saat kaupan päälle koiraverkon (60x150cm). Caravan tuotteiden tilaajille XXL-huomioliivi kaupan päälle. Lue lisää>

Turvallinen maksaminen (Paytrail, verkkopankki, luottokortit)
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä (Matkahuolto, Schenker)
Laadukasta palvelua vuodesta 1979
Suomalainen perheyritys
Kierrätämme pakkausmateriaalia

Uusi Super Resin Polish tarjoaa vertaansa vailla olevan kiillon syvyyden, joka päihittää sekä edeltävän tuotteen että nykyiset kilpailijansa. Myös vahan kestoa on parannettu merkittävästi.

Super Resin Polish on helppokäyttöinen ja sisältää erityisiä ainesosia, jotka puhdistavat hellävaraisesti ja elvyttävät maalipintaa.

Molekyylipainoltaan kevyet hartsit kovettuvat ja sitoutuvat pintaan muodostaen poikkeuksellisen kiillon ja suojan. Käsitellyt pinnat kestävät erittäin hyvin ympäristösaasteiden ja sään kuluttavaa vaikutusta. Suojaa hyvin myös UV säteiltä.

 

Sopii parhaiten uusille tai hieman vaurioituneille maalipinnoille, myös metalliväreille, vesipohjaiselle maaleille ja lakkaviimestellyille pinnoille.

 

Autoglym on julkaissut täysin uuden koostumuksen Super Resin Polishista, suosituimmasta autovahastaan. Tuotetta kehitettiin yli kahden vuoden ajan, ja nyt se on ylivoimainen vertailukohta vähittäismyynnistä saataville autovahoille: se voittaa selvästi kaikki tunnetut kilpailijansa. 

Lisätietoja
EAN 5016366009798
Valmistaja Autoglym
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Autoglym Super Resin vaha 325ml
Arviosi