SONAX Liuotinpesu poistaa tehokkaasti talvilikaa


Aika suorittaa auton kevätpesu – mikä avuksi irroittamaan auton pintaan jämähtänyt kura, tiesuola ja piki?

Kevätaurinko pilkahtelee taivaalla jo silloin tällöin ja paljastaa samalla kuinka likainen autosi talven jäljiltä onkaan. Tavallisen autopesun jäljiltä saattaa käydä niin, että auton kuivuttua huomaa ettei lopputulos olekaan toivotunlainen. Etenkin tiesuolan ja asfalttipien poisto vaatii hieman kärsivällisyyttä ja omat puhdistustuotteensa. Kun valitset Sonaxin liuotinpesuaineen ja Clay-Ball savisienen, varmistat että maalipinta hohtaa jälleen kilpaa auringon kanssa!


SONAX Liuotinpesu poistaa tehokkaasti talvilikaa

Kätevässä suihkepullossa myytävä, petrolipohjainen pesuaine, on oikea valinta suolan ja pien poistoon. Nämä sitkeästi tarttuneet talviliat lähtevät tehokkaasti liuotinpohjaisella pesuaineella, kuten Sonax Liuotinpesulla, jolla poistat vaikean lian ajoneuvoista sekä moottorin ja koneen osista. Liuotinpohjaista pesuainetta käytettäessä on kuitenkin tärkeää muistaa suojata maalipinta pesun jälkeen joko vahaamalla tai pinnoittamalla.

Tee näin:
• Suihkuta SONAX Liuotinpesuainetta käsiteltäville pinnoille (voidaan suihkuttaa joko kuivalle tai kostealle maalipinnalle).
• Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan.
• Käytä tarvittaessa sientä apuna lian irrottamiseen.
• Pese auto huolellisesti autoshampoolla (VINKKI! Jos käytössäsi on vaahdotin, on SONAX Vaahtoshampoo erinomainen valinta.).
• Huuhtele vedellä.
• Suojaa auton maalipinta käsittelyn jälkeen vahaamalla tai pinnoittamalla (VINKKI! Jos käytössäsi on vaahdotin, voit hoitaa pinnoituksen esimerkiksi näppärästi uudella SONAX XTREME Foam + Seal -vaahtopinnoitteella.).

 

Tuntuuko auton pinnassa liuotinpesunkin jälkeen vielä hiekkapaperimaista karheutta?

SONAX Clay-Ball Savisienen avulla viimeistelet pinnan ja saat lopputuloksen jota katselemalla suunpielet kääntyvät tyytyväiseen hymyyn! Suihkuta auton pintaan ikkunanpesuainetta. Ikkunanpesuaine toimii liukasteena. Käsittele karheat pinnat savisienellä pyörivin liikkein, kevyesti painaen. Lisää liukastetta tarvittaessa, jotta savisieni liukuu auton pinnalla kitkatta. Perinteiseen puhdistussaveen verrattuna Sonaxin pallonmuotoisen sienen käyttö on helppoa, nopeaa ja ergonomista. Muistathan, että savisientä ei saa koskaan käyttää kuivalle maalipinnalle! Kun savi on tehnyt tehtävänsä, pinta tuntuu liukkaalta ja täydellisen sileältä. Savisienikäsittelyn jälkeen auton maalipinta tulee suojata vahaamalla tai pinnoittamalla.

Maalipinnan savikäsittely on oleellinen osa auton perusteellista puhdistusta, sillä huolellisen käsittelyn jälkeen auton pinta on täysin puhdas ja sileä. Savisieni on hyvä ottaa käyttöön muutaman kerran vuodessa.