Sonax

SONAXin juuret alkavat jo vuodesta 1903. Silloin yrityksen nykyisen omistajan isoisän isä suoritti piidioksidin kaivamista Saksassa. Piidioksidia käytettiin tuolloin kotitalouksien kiillotusaineissa. Tämä oli tavallaan ensiaskel kohti maailman luokan SONAXin syntymiseen.

SONAXin todellinen läpimurto tapahtui kuitenkin 60-luvulla, kun yritys sai tehtäväksi toimittaa pesu- ja hoitoaineet automaattisiin autopesuloihin. Samaan aikaan myös auton käsinpesutuotteiden menekki kasvoi hurjasti, sillä yhä useammalla kansalaisella oli varaa hankkia oma auto, jonka peseminen oli suorastaan ylpeyden asia.

Vuosina 60–73 tiellä liikkuvien autojen määrä kasvoi hurjasti Saksassa ja moottoritien pituus puolestaan tuplaantui. Nämä muutokset heijastuivat luonnollisesti myös autonhoitotuotteiden kysyntään, mikä vauhditti SONAXin voittokulkua.

Nykyään SONAXia on saatavilla yli 100 maassa ympäri maailmaa, ja viennin osuus kaupasta on ollut merkittävässä kasvussa jo vuosia. SONAX-tuotteiden “Made in Germany” -lupaus toimii takeena tuotteiden korkeasta laadusta ja tehosta myös kansainvälisillä markkinoilla. SONAX-laatuun luotetaan, mistä todisteina ovat lukuisat testimenestykset ja palkinnot, joita riippumattomat instituutiot, kuten DEKRA ja GTÜ, myöntävät tuotteille vuosi toisensa jälkeen.

Tänäkin päivänä rakkaus autonhoitoon on SONAXin keskeinen tekijä. Tämän vuoksi tuotekehitys tekee jatkuvasti töitä luodakseen uusia, innovatiivisia ja hyödyllisiä tuotteita sekä tehdäkseen hyväksi havaituista tuotteista vielä entistäkin parempia. Pitkäjänteinen kehitystyö varmistaa, että SONAX pysyy muutoksessa mukana ja valikoimasta löytyy aina juuri ne tuotteet, joita autonhoitajat ympäri maailman varmasti haluavat.

SONAX on ollut pitkään vahvasti mukana myös kansainvälisessä moottoriurheilussa. Tiivistä yhteistyötä on vuosien varrella tehty niin Hans-Joachim Stuckin, Michael Schumacherin, Ayrton Sennan kuin Formula E -sarjankin kanssa.

Vaikka SONAXin nousu hopeanpuhdistusaineesta ensiluokkaiseksi autonhoitotuotteiden valmistajaksi on ollut nopeaa, on SONAX aina ollut perheyritys, jolla on vahvat juuret Neuburg an der Donaussa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee tänäkin päivänä tässä noin 30 000 asukkaan kaupungissa.

Miksi et siis luottaisi laadukkaaseen merkkiin, jolla on autonpesusta vuosikymmenien kokemus. Jos auton hoitosi on osaviikoittaista rutiinia, niin SONAXilta löytyy varmasti tuotteita, joista on oikeasti apua.

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen