PUHDISTUSSARJA HIUKKASSUODATIN

269,10 € 299,00 €

Saatavuus: 3-4pv toimitusaika

118-E1350
Turvallinen maksaminen (Paytrail, verkkopankki, luottokortit)
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä (Matkahuolto, Schenker)
Laadukasta palvelua vuodesta 1979

Sisältää: 5 litraa puhdistusainetta, 5 litraa huuhteluainetta ja ruiskusarjan. Puhdistusaine: syttymätön puhdistusneste dieselin hiukkassuodattimien puhdistukseen. Erityisen kemikaaliyhdistelmänsä ansiosta tuote vaikuttaa tehokkaasti hiukkassuodattimen kennostoon ja irrottaa helposti hiili- ja nokijäämät helpottaen näin suodattimen regenerointia.

Huuhteluaine: poistaa hiili- ja nokijäämät dieselin hiukkassuodattimelle tehdyn puhdistusaine käsittelyn jälkeen. Ruiskusarja: sisältää kaksi ruiskutuspäätä joustavan sekä kovan, 750 ml säiliön ja ruiskutuspistoolin.

Käyttö: sammuta moottori ja varmista, että pakokaasujärjestelmä on täysin jäähtynyt. Paikanna ja poista DPF:n paineanturi. Valitse käyttöön sopiva mittapää (kova tai joustava) ja aseta se ruiskuun DPF-huuhtelusarjassa. Suihkuta sumuttimen avulla n. 750 ml puhdistusnestettä pakokaasujen kulkusuuntaan hiukkassuodattimen etupuolelta, odota 30-40 minuuttia ja suihkuta sitten samalla tavalla hiukkassuodattimen huuhteluneste. Ruiskuta ilmaa ajoneuvon pakokaasujen ulostuloa kohti vähintään 3 minuutin ajan. Asenna DPF:n paineanturi. Käynnistä ajoneuvon moottori, jätä tyhjäkäynnille noin 20 minuutiksi ja aloita sitten hiukkassuodattimen pakotettu regenerointi.

Lisätietoja
EAN 6416240991079
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PUHDISTUSSARJA HIUKKASSUODATIN
Arviosi