Puhdas tuulilasi parantaa näkyvyyttä

Kevään matalalta paistavat auringonsäteet häikäisevät ikävästi kuljettajan silmiä ja vaikeuttavat siten havainnointia. Häikäisyefekti voimistuu entisestään, mikäli tuulilasi on likainen. Liikenneturvallisuuden kannalta onkin erityisen tärkeää, että ikkunat pidetään puhtaina niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Lyömätön kombo ikkunoiden sisäpuoliseen pesuun on SONAX XTREME Ikkunapesu ja lasipinnoille sopiva mikrokuituliina.

Pelkkä ulkopesu ei riitä, Ikkunoiden sisäpintojen puhdistamiseen tulisi myös panostaa.

Auton sisäpinnoille kertyy yllättävän nopeasti pölyä, bakteereita ja muuta likaa, jotka muodostavat kuljettajan näkökenttää sumentavan kalvon. Tuulilasin sisäpinnalle kertynyt likakalvo taittaa auringonsäteitä, mikä voimistaa häikäisyefektiä, varsinkin kun aurinko keväiseen aikaan paistaa vielä matalalta. Sisäpuolelle kertynyt pöly myös lisää ikkunoiden huurtumista. Sisältä puhdas tuulilasi huurtuu huomattavasti vähemmän ja kosteus haihtuu puhtaalta pinnalta nopeammin.

Sonaxin tehokaksikolla kirkas lopputulos

Sonax Xtreme Ikkunapesulla puhdistat tehokkaasti autosi ikkunat sisäpuolelta. Xtreme Ikkunapesun koostumus perustuu ”Pure Water”-teknologiaan, jossa demineralisoitu vesi puhdistaa jälkiä jättämättä. Sonaxin Mikrokuituliinalla tehty viimeistely on piste i:n päälle. Kun käytössäsi on laadukkaat ja juuri oikeanlaiset tuotteet, saat pienellä vaivalla suuren hyödyn - Sonaxin tehokaksikolla saat hetkessä puhtaat ikkunat ja raidattoman lopputuloksen!


P.S. Nämä tuotteet soveltuvat loistavasti käytettäväksi myös kodin lasipinnoilla!

SonaxXtreme_ikkunat