Peräkärryn valot ja heijastimet

Peräkärryn valot on hyvä laittaa kuntoon ennen kärryn käyttöönottoa. Ennen kärryn käyttöönottoa tuleekin tarkistaa että peräkärryn valot ja heijastimet ovat toimintakunnossa.

Perävaunun kevätkunnostuksessa tarkastus kannattaa aloittaa pistokkeesta, jonka liittimet ensin puhdistetaan ja silmämääräisesti voidaan havaita liittimissä olevat mahdolliset vauriot. Seuraavaksi tarkastetaan johdon kiinnitys pistokkeeseen, johdot eivät saa näkyä eristeen alta ja johdon pitää olla pistokkeessa jämäkästi kiinni.

Kun pistoke on kytketty, niin voidaan siirtyä valojen toimivuuden tarkastukseen. Jos ajoneuvon takavalot palavat, niin myös kärryssä pitää olla valot. Jos autossa on päivänvalot / huomiovalot eli varsinaiset ajovalot eivät pala niin silloin kärryssäkään ei tarvita valoja. 10.7.2011 jälkeen käyttöönotetuissa perävaunuissa pitää myös olla toimiva peruutusvalo.

Verkkokaupassamme on kattava valikoima perävaunun takavaloja, äärivaloja, rekisterivaloja ja heijastimia riippumatta perävaunun valmistajasta tai tyypistä. Lisäksi saatavana on kokonaisia valosarjoja ja kytkentätarvikkeita jos peräkärryn valot pitää kokonaan uusia.

Nykypäivänä käytetään paljon LED valoja peräkärryissä. Peräkärryn LED valojen etuna on niiden pitkä elinikä. LED valot kestävät myös tärinää perinteistä hehkulamppua paremmin.

Suosittuja ovat myös kokonaiset magneettikiinnitteiset peräkärryn valot, joiden etuja on helppo asennus ja irrotus vaikkapa venetrailerin takaosasta veneen vesillelaskun aikana jolloin valot eivät vahingoitu kosteudesta tai törmäämisestä vedenalaiseen esteeseen.

Peräkärryn valojen toimitusaika on yleisimmin 2-3 arkipäivää, mutta voit myös noutaa tavaran ihan paikan päältä.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 215

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 215

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen