O-GRILL

Kannettavat kaasugrillit ovat O-Grillin intohimo. O-grill vietti useita vuosia O-Grill-kuoren geometrian parantamiseen tuottaakseen poikkeuksellista lämpöä tasaisesti upean grillauskokemuksen saavuttamiseksi. Kannettavat matkagrillit on myös suunniteltu helposti asennettaviksi ja pakattavaksi asuntoautoosi tai farmariin viikonloppumatkoja varten.

testivoittaja_caravan_grilliO-Grillin muotoilu erottaa tuotteen helposti muiden caravan grillien joukosta. Olemme käyttäneet simpukkamallia, joka on pyöreä. O-Grill matkagrilleissä yhdistyvät keveys, kompakti pakkaus, suuri grillialue (pihviä mahtuu kyllä!) ja erinomaiset lämmitysominaisuudet.

O-Grillin kuoren ja polttimen pyöreä muotoilu mahdollistaa sen, että matkagrilli pystyy tuottamaan erittäin tehokkaan ja tasaisen lämmön koko grillin läpi. Tämä takaa erinomaisen ruoanlaittokokemuksen. Etuna on myös se että, vaikka kyseessä on kaasulla toimiva matkagrilli se ei tuhlaile kaasun käyttöä vaan tehostaa sitä.

O-Grill lanseerattiin Yhdysvaltain markkinoille vuonna 2006, ja ne ovat saavuttaneet mainetta kestävänä, korkealaatuisena grillinä, joka sopii täydellisesti matkailuautoille ja leirintäalueille. Yhä useampi karavaanari on vaihtanut tähän kannettavaan grilliin.

Eikä ihme, O-Grill sopii myös pihakäyttöön, ja se on helppo pakata autotalliin, kun sitä ei käytetä. Viime vuosina O-Grill on todella noussut Euroopassa ja Australiassa, ja siitä on tullut luotettava nimi grillauspiireissä.

View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen