Motip Automaali 51900

13,50 € 15,00 €

Saatavuus: Heti

104-51900

HUOM! metallinhohtosävyt (51000 - 56000) jäävät puolikiiltäväksi ilman viimeistelyä kirkaslakalla. Tästä sopiva lakka viimeistelyyn.

Turvallinen maksaminen (Paytrail, verkkopankki, luottokortit)
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä (Matkahuolto, Schenker)
Laadukasta palvelua vuodesta 1979
Suomalainen perheyritys
Kierrätämme pakkausmateriaalia

MOTIP Automaali Akryylimaali

Sävymaalit ovat akryylipohjaisia. Valikoimasta löytyy sopiva sävy suoraan ajoneuvon värikoodin mukaan. Jollei värikoodia ole tiedossa, alkuperäistä vastaava sävy voidaan etsiä sävymalliviuhkan avulla. Viuhkavertailu kannattaa tehdä, vaikka oikea sävy löytyisikin koodin mukaan, koska värit usein muuttuvat ajan myötä UV-valon vaikutuksesta. Viereiset sävyt voivat sopia pintaan paremmin.

Käyttöohje:

Maalattavan pinnan tulee olla puhdas, kuiva ja rasvaton. Irrota vanha irtomaali ja ruoste. Hio pinta ja suihkuta pintaan sopivaa pohjamaalia. Kun pinta on kuivunut, hio se (karkeus 600). Kuivaa ja puhdista pinta. Maalin tulee olla huoneenlämpöistä. Ravista purkkia voimakkaasti kaksi minuuttia. Kokeile maalin soveltuvuutta ensin pienelle koealueelle. Suihkuta noin 25-30 cm:n etäisyydeltä useita ohuita kerroksia, 3-5 minuutin välein. Ravista purkkia aina, ennen kuin maalaat uuden kerroksen. Puhdista venttiili käytön jälkeen kääntämällä purkki ylösalaisin ja painamalla suutinta noin viisi sekuntia.

Vaara:

Ei yli 50 C° käyttöön. Painepakkausta ei saa puhkaista/naarmuttaa vaikka se olisikin tyhjä. Ärsyttää silmiä ja huonosti ilmastoiduissa tiloissa voi aiheutua pyörtymisriski.

Lisätietoja
EAN 8711347519002
Valmistaja Motip
Koko 400 ml
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Motip Automaali 51900
Arviosi