Mobil Mobilube SHC 75W-90 1L

15,39 € 16,20 €

Saatavuus: Heti

142123

Mobilube 1 SHC 75W-90 on täyssynteettinen, suorituskykyinen ammattikäyttöön tarkoitettu vaihteistoöljy, joka valmistetaan edistyksellisistä perusöljyistä ja viimeisimmän teknologian mukaisista lisäaineista. Vaihteistoöljy on tarkoitettu raskaassa käytössä oleviin manuaalivaihteistoihin ja taka-akseleihin, jotka vaativat erinomaista kuormankantokykyä vaihtelevissa lämpötiloissa ja joissa esiintyy äärimmäisiä paineita ja iskukuormituksia.
Mobilube 1 SHC 75W-90
-öljyllä on ensiluokkainen terminen vakaus ja hapettumiskestävyys, korkea viskositeetti-indeksi (VI), erittäin alhainen jähmepiste ja erinomainen juoksevuus alhaisissakin lämpötiloissa.
 

HUOMIO! Jos tilaat tavaratilamaton saat kaupan päälle koiraverkon (60x150cm). Caravan tuotteiden tilaajille XXL-huomioliivi kaupan päälle. Lue lisää>

Turvallinen maksaminen (Paytrail, verkkopankki, luottokortit)
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä (Matkahuolto, Schenker)
Laadukasta palvelua vuodesta 1979
Suomalainen perheyritys
Kierrätämme pakkausmateriaalia

Mobilube 1 SHC 75W-90 -vaihteistoöljyn erittäin edistynyt koostumus takaa erinomaiset viskositeetti/lämpötila-ominaisuudet laajalla lämpötila-alueella. Öljy vastustaa tehokkaasti termistä heikentymistä, hapettumista ja se suojaa kulumiselta, korroosiolta ja leikkausvoimilta, minkä ansiosta se mahdollistaa pidemmät huoltovälit ja paremman polttoainetalouden. Mobilube 1 SHC perustuu viimeisimpään synteettiseen perusöljyteknologiaan ja kehittyneeseen lisäaineistukseen, mikä tarjoaa huomattavia etuja perinteisiin öljyihin verrattuna. Tämä koostumus varmistaa tehokkaan voitelun myös kylmissä olosuhteissa, koska öljy pysyy juoksevana myös pakkasella.

Edut ja ominaisuudet:
Uudet voimansiirtojärjestelmät ovat parantaneet merkittävästi raskaan kaluston ja työkoneiden suorituskykyä, kuormitettavuutta, nopeutta ja hallittavuutta. Uudet rakenteet asettavat suuria vaatimuksia voiteluaineille, jotta saataisiin parannettua suorituskykyä ja tuottavuutta ja samalla pienennettyä käyttökustannuksia. Kitkan ja kulumisen hallinta, terminen vakaus, leikkauskestävyys, ruosteen- ja korroosionesto sekä tiivisteiden suojaus ovat tärkeitä ominaisuuksia, joiden tasapainotus ratkaisee vaihteistojen ja tiivisteiden käyttöiän, ongelmattoman toiminnan, hyvän polttoainetalouden ja riittävän väännön suurillakin kuormilla useissa eri käyttökohteissa. Mobilube 1 SHC 75W-90 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja alhaiset voitelusidonnaiset käyttökustannukset nykyaikaisissa raskaissa voimansiirtojärjestelmissä.
 
Käyttökohteet
    * Kevyt ja raskas kuljetuskalusto, bussit sekä paketti- ja henkilöautot
    * Muu liikkuva kalusto rakennusteollisuudessa, kaivosteollisuudessa, louhinnassa ja maataloudessa
    * Ei sovellu automaattisiin, manuaalisiin tai puoliautomaattisiin vaihteistoihin, joihin suositellaan moottoriöljyä tai automaattivaihteistoöljyä
    * Käyttökohteet, jotka edellyttävät pidennettyjä huoltovälejä ja takuita. Luokitukset ja hyväksynnät

Mobilube 1 SHC 75W-90 täyttää tai ylittää seuraavien spesifikaatioiden vaatimukset:     
API GL-5/MT-1    
Scania STO 1.0   
ZF TE-ML 07A    

Mobilube 1 SHC 75W-90 on seuraavien valmistajien hyväksymä:     
MAN M 3343 Typ S / 341 Typ E3   
MB 235.8  
ZF TE-ML 02B/05B/12B/16F/17B/19C/21B
JSC "Avtodizel" - YaMZ Gearboxes

ExxonMobil suosittelee Mobilube 1 SHC 75W-90 -öljyä käyttökohteisiin, jotka vaativat:     
API GL-4  
ZF TE-ML 08

Lisätietoja
Valmistaja Mobil
Koko 1 L
Viskositeetti 75W-90
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mobil Mobilube SHC 75W-90 1L
Arviosi