Likaiset ja haisevat sisätilat? Ota avuksi nämä tuotteet

Hiihtolomat alkavat nyt olla takanapäin, ja tuhannet lomailijat ovat palanneet pohjoisen hohtavilta hangilta. Pitkän ajomatkan jäljiltä auton sisätilat ovat usein kaukana raikkaista – on evästahroja, kuraa, hiekkaa ja karvoja. Etenkin jos koirakaveri on ollut reissussa mukana. Näillä SONAX-tuotteilla keräät karvat ja puhdistat sisätilat helposti ja hellävaraisesti.

Aloita keräämällä karvat penkeistä ja matoista

Karvat tarttuvat helposti SONAX-harjan silikoniharjaksiin.
Kaikki auton omistajat tietävät, kuinka hankalaa on saada hiukset ja muut karvat pois auton tekstiilipinnoilta. Karvat takertuvat tiukasti auton verhoiluun, mattoihin ja istuimiin, eikä imurointi tuota toivottua lopputulosta.

Karvoja ei tarvitse kuitenkaan yksitellen nyppiä, kun tekstiilipinnat käsitellään SONAX Karvojen irrotusharjalla. Karvat tarttuvat helposti erikoisharjan pehmeisiin silikonikumiharjaksiin ja harjaus jättää tekstiiliin hyvännäköisen, pörröisen pinnan.

Karvojen irrotusharja soveltuu erinomaisesti myös kotikäyttöön, joten sillä saa kerättyä karvat sohvalta, sängyltä ja matoilta. SONAX-erikoisharjaan tarttuvat niin lemmikkien karvat kuin ihmisten hiuksetkin. Harja on helppo puhdistaa juoksevalla vedellä.

PSST! Erinomainen tuote myös hevosharrastajalle!

SONAX_Koirankarvaharja_kaytossa-300x300

Karvat tarttuvat helposti SONAX-harjan silikoniharjaksiin.

Sisätilat raikkaiksi SONAX XTREME Sisäpesuaineella

Onko autossa reissun jäljiltä ummehtunut haju? Ovatko pinnat likaisia ja tahmeita? Ei hätää! SONAX XTREME Sisäpesu on kätevä ratkaisu auton sisäpintojen ja verhoilujen tehokkaaseen puhdistukseen. Suihkepullossa myytävä pesuaine irrottaa pinttyneenkin lian hellävaraisesti, poistaa epämiellyttävät hajut ja jättää jälkeensä raikkaan tuoksun. Tuotteen sisältämä hajuntappaja ei ainoastaan peitä, vaan myös poistaa esimerkiksi lemmikkien tai eväiden aiheuttamat, epämiellyttävät hajut.

Tee näin:

  1. Suihkuta tuotetta käsiteltävälle alueelle. Huom! Värierojen välttämiseksi, käsittele aina yksi kokonainen alue kerrallaan.
  2. Käsittele pinta harjalla, sienellä tai mikrokuituliinalla. Esimerkiksi kaksipuolinen SONAX XTREME Sisäpintojen puhdistussieni sopii tähän erinomaisesti.
  3. Pyyhi pintaa lopuksi kostealla mikrokuituliinalla, kunnes lika on kokonaan irronnut.
SONAX_Sisapesu_kaytossa1-300x257

SONAX XTREME Sisäpesu puhdistaa ja poistaa epämiellyttävät hajut.

Artikkeli: kahaviesti.fi