Kolhusuoja estää naarmujen syntymisen takapuskuriin

Takapuskurin maalipinta altistuu jatkuvasti kovalle kulutukselle, kun takakonttiin lastataan niin matkatavaroita, ostoksia kuin koiriakin.
Maalipinnan vahingoittuminen on kuitenkin estettävissä helposti huomaamattomasti, kun autoon asennetaan RGM Rearguard -kolhusuoja.

Suurimmassa osassa autoja on maalattu takapuskuri, joka on äärimmäisen herkkä naarmuuntumiselle. Vaikka noudattaisi varovaisuutta, kolhivat tavarat välillä vahingossa maalipintaa. Mikäli takakontissa matkustaa vielä säännöllisesti koira, ei hiekkaisten tassujen ja kynsien aiheuttamilta pintanaarmuilta voi välttyä.

Naarmuuntunut takapuskuri on epäsiistin näköinen, ja sen korjaaminen on kallis ja työläs operaatio. Helppo ja hyvännäköinen tapa ehkäistä naarmuja, sekä peittää jo syntyneet kolhut, on asentaa automallikohtaisesti istuva RGM Rearguard -kolhusuoja.

Koira_takapuskuri_artikkeli-300x200

Koiran hiekkaiset tassut ja kynnet naarmuttavat
herkästi takapuskuria.

Kestävä ja millimetrin tarkasti istuva kolhusuoja

Iso-Britanniassa valmistettavat RGM Rearguard -kolhusuojat ovat automallikohtaisia, joten ne istuvat kuhunkin autoon millimetrin tarkasti ja tarjoavat siten optimaalisen suojan maalipinnalle. Myös vanhemmat autot hyötyvät kolhusuojasta, sillä suoja piilottaa vanhat naarmut ja estää uusien syntymisen.

Suojat valmistetaan kestävästä ABS-muovista mittatarkasti CNC-koneistuksella, mikä takaa tuotteen täydellisen istuvuuden. Korkealaatuiset kolhusuojat ovat hillityn näköisiä, joten ne ovat huomaamattomia ja säilyttävät auton alkuperäisen ilmeen. Suojia on sekä mustina että metallinvärisinä. RGM:n takapuskurin kolhusuojia on nykyään saatavilla laajalti eri automerkeille ja -malleille.

Helppo asentaa paikoilleen!

RGM-suojan asentaminen paikoilleen on yksinkertaista ja nopeaa. Toimenpide vie vain noin 10 minuuttia, joten asennuksen voi halutessaan tarjota asiakkaalle oston yhteydessä. Suoja kiinnitetään paikoilleen 3M-teipillä tai olemassa olevia ruuveja ja kiinnityspaikkoja hyödyntäen, joten kiinnitys ei vaadi uusien reikien porausta. Kolhusuojan mukana toimitetaan yksityiskohtaiset, kuvitetut asennusohjeet, joita seuraamalla kiinnitys onnistuu varmasti.

Kolhusuoja-Ford-Focus-300x230

RGM-kolhusuoja on huomaamaton ja
helppo asentaa paikoilleen.

Lähde: kaha.fi / Kahaviesti 17.5.2022

Takapuskurin suoja on hyödyllinen lisävaruste autoon. Takapuskurin suojan päätehtävä on estää puskurin vaurioituminen. Se takaa tehokkaan suojan naarmuja vastaan ja takapuskurin maalipinta säilyy ehjänä. Auton puskurin korjaus on hinnaltaan varmasti kalliimpi, kuin edullinen kolhusuoja.

<- Asensimme kolhusuojan autoon näyttääksemme kuinka simppeliä se on!