Kendall

Valitse laadukas voiteluaine

Kendall-voiteluaineet ja viestimme laadun luotettavuudesta perustuvat ensiluokkaiseen perusöljyyn, jonka ansiosta koneistoa suojaava voitelurasva ja voiteluaine pystyvät toimimaan luotettavasti.  Tämän periaatteen mukaisesti valmistetut voiteluaineet saavuttavat erinomaisen voitelukyvyn, korkean viskositeetti-indeksin, vahvan kulumissuojan, hapettumisen kestävyyden, korkean paineenkeston ja tarttuvuuden. Näiden tulosten saavuttamiseksi omat öljynjalostamomme ja tutkimuslaboratoriomme tekevät jatkuvaa tuotekehitystä.
Kendall-voiteluaineet säästävät myös ympäristöä. Voiteluaine luo suojattavan osan ympärille vahvan ja kestävän voitelukalvon, joka ansiosta kulumissuoja paranee oleellisesti. Laadukas voiteluaine tekee näin ollen mahdolliseksi entistä pidemmät huoltovälit. Ensiluokkainen voiteluaine mahdollistaa myös voiteluaineiden käyttömäärien vähentämisen. Laadukkaan perusöljyn ansiosta lisäaineiden tarve on huomattavasti vähäisempää, eikä ylimääräisiä lisäaineita näin ollen myöskään vapaudu ympäristöä kuormittamaan.

Kendall-voiteluaineet saavat aikaan merkittävää kustannussäästöä, kun työ-, varaosa- ja korjauskustannukset sekä voiteluaineen käyttömäärät vähenevät ja laitteiden toimintavarmuus paranee.

KENDALL-VOITELUN ETUJA

  • Kendall-öljy muodostaa vahvan ja kestävän voitelukalvon
  • Vahva kulumissuoja säästää kunnossapitokustannuksia
  • Öljyn kuntotestin, KLAS-analyysipalvelun, avulla voidaan määrittää taloudellisin öljynvaihtoväli
View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen