Kemppi

Kemppi on maailman johtavia kaarihitsauslaitevalmistajia ja tuottavan hitsauksen ratkaisuntarjoajia. Kempin hitsauslaitteet ja alan uusinta tekniikkaa edustavat ratkaisut ovat maailmanlaajuisesti arvostettuja. 

 

Kemppi Oy konserni

  • Liikevaihto 104 miljoonaa euroa (2018)
  • Perustettu 1949
  • ISO3834-2-, ISO9001- JA ISO14001-SERTIFIOITu
  •  
  •  
  • Vielä tänäkin päivänä yhtiö luottaa samoihin perusarvoihin, jotka ovat ohjanneet sen toimintaa alusta lähtien:
  • Yrittäjyys ja usko omiin kykyihin ovat Kempin menestyksen perusta. Ne ovat luoneet pohjan sille rohkeudelle ja riskinottovalmiudelle, joita tarvitaan uusissa markkinatilanteissa.
  • Innovatiivisuus, uteliaisuus ja ennakkoluulottomuus näkyvät Kempin toiminnassa jatkuvana uuden etsimisenä. Kekseliäisyys on sitä, että uskaltaa katsoa asioita toiseltakin puolelta. Virheitä ei pidä pelätä, mutta niistä kannattaa ottaa opikseen.
  • Rehellisyys on kemppiläisille luonnollinen asia. Ihmisen tulee olla rehellinen itselleen voidakseen olla rehellinen muita kohtaan. Rehellisyys ja luotettavuus kulkevat käsi kädessä - Kempillä lupauksista pidetään kiinni.
  • Yksilön kunnioittaminen tarkoittaa myös erilaisuuden kunnioittamista. Hyviä päätöksiä syntyy, kun erilaisia mielipiteitä kuunnellaan ja otetaan huomioon. Kun hyväksymme muut ja ymmärrämme heidän motiivejaan, on helpompaa tehdä yhteistyötä kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä.

 

Yhtiö on yli kuusikymmenvuotisen historiansa aikana tuonut monesti markkinoille uusia innovaatioita ja toiminut suunnannäyttäjänä sekä hitsauslaiteteknologiassa että tuottavien hitsausratkaisujen kehittäjänä. Myös tulevaisuudessa Kemppi panostaa jatkuvaan tutkimukseen ja tuotekehitykseen, jossa pääpaino on tuotteiden teknisen laadun lisäksi käytettävyydellä ja muotoilulla. 

Tuotelupauksensa Arc Under Control mukaisesti Kemppi pitää jatkossakin valokaaren hallinnassaan ja tarjoaa asiakkailleen yhä kokonaisvaltaisempia ratkaisuja. 

Kempin maailmanlaajuiseksi kasvanutta liiketoimintaa johdetaan Suomesta, Lahdessa sijaitsevasta pääkonttorista. Hallinto- ja myyntitoimintojen lisäksi Lahden Okeroisten yksikössä on yhtiön tutkimus- ja tuotekehitysosasto, moderni tuotantolaitos sekä vuonna 2009 valmistunut uusi elektroniikkatehdas.

Kempillä on yhteensä noin 626 henkilön organisaatio varmistamassa tuotteiden jatkuvan saatavuuden ja laadun sekä asiakaspalvelun toimivuuden. Kemppi haluaa omilla laadukkailla tuotteillaan ja palveluillaan taata, että hitsaustyöstä voi iloita sekä työtä tehdessään että työn jälkeä tarkastellessaan.

 

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen