Keltainen Neon Maali 400 ml Motip

11,61 € 12,90 €

Saatavuus: Heti

104-04022

Nopeasti kuivuva fluoresoiva nitroselluloosalakka puusta, metallista, alumiinista, lasista kivestä ja erilaisista muoveista valmistetuille pinnoille.

HUOMIO! Jos tilaat tavaratilamaton saat kaupan päälle koiraverkon (60x150cm). Caravan tuotteiden tilaajille XXL-huomioliivi kaupan päälle. Lue lisää>

Turvallinen maksaminen (Paytrail, verkkopankki, luottokortit)
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä (Matkahuolto, Schenker)
Laadukasta palvelua vuodesta 1979
Suomalainen perheyritys
Kierrätämme pakkausmateriaalia

Motip sparymaali 400ML neon keltainen 400ml

Nopeasti kuivuva fluoresoiva nitroselluloosalakka puusta, metallista, alumiinista, lasista kivestä ja erilaisista muoveista valmistetuille pinnoille.

Käyttöohje:

Hio, puhdista, kuivaa ja poista rasva maalattavalta pinnalta. Ravista ennen käyttöä n.2min ja sumuta koekappaleelle. Sumutus etäisyys 20-30cm. Muista levittää monta ohutta kerrosta. Käsittely lämpötila 15-25°C. Anna kovettua 2 tuntia ja tee viimeistely kerros kirkaalla akrylli lakalla UV valon- ja säänkestävyyden takia. Käytön jälkeen käännä purkki ylösalaisin ja suihkuta muutaman sekunnin verran. Huomio viimeinen käyttöpäivä.

Vaara:

Syttyy erittäin helposti. Painepakkaus voi revetä suurissa lämpötiloissa. Ei lasten ulottuville. Voi aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta. Painesäiliötä ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei yli 50°C lämpötiloille. Hävitetään ongelmajätteenä.

Lisätietoja
EAN 8711347040223
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Keltainen Neon Maali 400 ml Motip
Arviosi