Kaari Loimu X Power musta

49,90 €

Saatavuus: Heti

KL007
Turvallinen maksaminen (Paytrail, verkkopankki, luottokortit)
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä (Matkahuolto, Schenker)
Laadukasta palvelua vuodesta 1979

Kaari Loimu XPower – monipuolinen akkupankki, valmiina sytyttämään ja valaisemaan

Oman elämänsä ihmemies tai ihmenainen on varautunut kaikkeen, olipa kyseessä rankka eräretki, rento mökkeily tai urbaani seikkailu. Kunnollinen tulenteon väline, mukana kulkeva valonlähde ja lisävirta sähkölaitteille mahtuvat nyt kaikki kerralla taskuun. Suomessa suunniteltu Kaari Loimu XPower on maailman ensimmäinen usb-ladattava plasmasytytin, joka toimii samalla led-taskulamppuna ja varavirtalähteenä. Vettä, likaa, pölyä ja iskuja kestävällä monitoimilaitteella tulenteko, valaiseminen ja lataaminen on helppoa ja turvallista kaikissa olosuhteissa.

Nopea lataus ja helppo käyttää

Kaari Loimu XPower -plasmasytyttimellä voi sytyttää tulen jopa 500 kertaa yhdellä latauksella. Sen jälkeen massiivisen tehokkaan akun voi ladata USB-C-liitännän ja mukana tulevan USB-kaapelin avulla. Sytytin ei tarvitse haitallisia sytytysnesteitä, vaan sen voi ladata sähköllä älypuhelinten latureilla, tietokoneilla tai varavirtalähteillä. Näin helppoa ja ekologista ei sytyttimen täyttö ole ennen ollut.

Tuulessa sammumaton

Plasmasytyttimessä ei ole tuulessa tai sateessa helposti sammuvaa liekkiä. Sen sijaan sytytin muodostaa sähkövirralla 1100-asteisen kaksoisplasmakaaren, joka kestää tuulenpuuskat, sateet ja pakkasviimat vaivatta. Kaari Loimu XPower tarjoaa ainutlaatuisen säänkestävän sytytysratkaisun kaikenlaisiin tarpeisiin tilanteesta ja sääoloista riippumatta.

Suojattu vedeltä, lialta, pölyltä ja iskuilta

Kestävästä polykarbonaatista tehty Kaari Loimu XPower -plasmasytytin on suojattu vedeltä, lialta, pölyltä ja iskuilta. Se täyttää IP65-suojaluokituksen vaatimukset, joten sytytintä voi huoletta käyttää haastavissakin olosuhteissa. Tehokas taskulamppu Kaari Loimu XPower ei ole pelkkä plasmasytytin, vaan se on myös kaksitehoinen taskulamppu. Kirkas 100 lumenin taskulamppu toimii tehokkailla led-valokennoilla, joten erillistä taskulamppua ei tämän sytyttimen kanssa tarvita. Tehokas ja pienikokoinen varavirtalähde Kaari Loimu XPower toimii myös tehokkaana varavirtalähteenä 2 900 milliampeeritunnin akullaan. Se sopii hyvin älypuhelimien, tablettilaitteiden, kameroiden ja monien muiden pienten usb-liitäntäisten sähkölaitteiden lataamiseen kaikkialla. Sytyttimen kyljessä oleva merkkivalo kertoo akun varaustilan.

Kaari Loimu Xpower Musta pakkauksen sisältö:

  • Plasmasytytin (mitat: 100 x 60,5 x 24 mm)
  • Sisäinen litiumioniakku (2900 mAh)
  • USB-C-kaapeli
  • Karbiinihaka
  • Heijastava kaulanauha
  • Käyttöohje (suomi ja englanti)
  • 12 kuukauden tuotetakuu
Lisätietoja
EAN 6430067631406
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kaari Loimu X Power musta
Arviosi