Pussimarkiisit Thule

Thule Omnistor 1200 pussimarkiisi

Thule 1200 on matkailuvaunun telttauraan asennettava markiisi, jonka monipuoliset ominaisuudet ja mitat tekevät sen käytöstä todella käyttäjäystävällistä. Markiisirullaan integroitujen tukijalkojen ja pingotusvarsien ansiosta kangas avautuu niiden kanssa yhtenä pakettina, minkä ansiosta asentaminen käy kuin itsestään. Lopputulos viimeistellään pingottamalla kangas kätevällä räikkävivulla.

Thule pussimarkiisi on oiva valinta esimerkiksi asuntovaunuun. Sen asentaminen käy käden käänteessä ja pakkaaminen kuljetusta varten on vaivatonta. Saatavilla myös Dometic pussimarkiiseja.

Myös pingotusvarren tukikappale on integroitu järkevästi jakamaan kuormaa tasaisesti matkailuvaunun seinään. Kaikki osat säilyvät pienessä valkoisessa PVC-pussissa, joka voidaan liu’uttaa helposti matkailuvaunun telttauraan. Uutuusmarkiisin kekseliäät yksityiskohdat eivät kuitenkaan lopu tähän: etuprofiilina toimivaan vankkaan markiisirullaan on lisäksi tehty tippaura, joka ohjaa sadeveden pois markiisin alta.

Kotelomarkiisi sopii yleensä paremmin asuntoautoon tai pakettiautoon ja maksavat hieman enemmän kuin pussimarkiisit. Ne voidaan asentaa katolle tai seinään.

Saatavana on 3,0 m pituudesta alkaen jopa 2,5 m peitolla olevia markiiseja, mikä mahdollistaa EasyLink- ja QuickFit-telttojen asennuksen lisävarusteisella sarjalla. Lisävarusteisiin kuuluvat myös erikoiskiinnike kattoasennukseen ja koukullinen myrskysarja sekä sade- ja aurinkosuojat sivuille. Kolmannen tukijalan kiinnike on valmiina 4,0 ja 4,5 m markiiseissa.

Thule pussimarkiisin parhaat puolet:

Helppo asentaa
Thule Omnistor 1200 on helppo asentaa ja rullata matkustuskuntoon. Markiisipussi liu'utetaan yksinkertaisesti telttauraan ja 2 lukkopalaa (vakiona) asennetaan estämään markiisin liukuminen urassa asennuksen jälkeen.

Erittäin kompakti
Pingotusvarret ja tukijalat on valmistettu tukevasta ja korkealaatuisesta alumiinista suurimman vakauden takaamiseksi. Molemmat on integroitu kangasrullaan, joten markiisi mahtuu pieneen pussiin.

Helppo avata
Pingotusvarsi ja tukijalka aukeavat yhtenä pakettina. Pingotusvarressa on räikkätoiminto avustamaan täydellistä pingotusta!

Kun olet valitsemassa pussimarkiisia, kannattaa ensin kiinnittää huomiota markiisin pituuteen. Pussimarkiisi asennetaan hyödyntäen asuntovaunun kyljessä olevaa kiskoa, johon markiisi pujotetaan (näkyy asennusvideolla "käyttöohjeet.." kohdassa).

pussimarkiisin pujottaminen

Kuvakaappaus Thule 1200 pussimarkiisin asennusvideolta. Kuvassa näkyy miten markiisi "pujotetaan" asuntovaunun kiskoon.


View as Ruudukko Luettelo

9 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

9 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen