Kotelomarkiisit katolle Thule

Thule Omnistor kotelomarkiisit katolle

Kattoasenteinen markiisi on hyvä valinta asuntoautoon, jossa tila tahtoo loppua kesken. Kattoasenteiset markiisit kiinnitetään mallikohtaisilla kiinnikkeillä.

Voit käyttää halutessasi helppoa käsikäyttöistä markiisia tai hemmotella itseäsi moottorilla, jolla teet markiisin käytöstä vieläkin mukavampaa. Moottoroitu markiisi toimii kauko-ohjaimella tai kytkimellä. Thule markiisien Quick Release järjestelmä mahdollistaa tukijalkojen helpon vapauttamisen, joten ne eivät pääse putoamaan yllättäen kokoamisen aikana. Kaikki tukijalat lasketaan pystysuunnassa, jonka ansiosta ajoneuvoa on hankala tai lähes mahdotonta tuhota, kun markiisia avataan. Quick Lock järjestelmän avulla markiisin jalat on helppo säätää oikealle korkeudelle.

Thule kattomarkiisit tiivistettynä

  • Asennetaan aina käyttäen mallikohtaisia kiinnikkeitä
  • Sarjoja on saatavilla kiinnikkeillä ja ilman
  • Sopii erityisesti paikkoihin kun tila oven ja katon välissä on kapea
  • Täydellinen valinta esimerkiksi pakettiauton katolle
  • Jälkiasennettava moottori saatavilla miltei joka malliin
  • Avaaminen onnistuu helposti myös manuaalisesti veiviä käyttäen

Kun haluat tukevan ja kestävän markiisin valitse Thule Omnistor

Thulen markiisit ovat varustettu vankoilla kiristystangoilla, joihin on yhdistetty innovatiivinen rullaputken tuki. Tämän avulla markiisin kangas saadaan juuri oikealle kireydelle ja lisäksi parannetaan markiisin tuulenkestoa ja sen myötä turvallisuutta. Kaikki Thule markiisit on testattu erittäin kovissakin sääolosuhteissa niiden vakauden varmistamiseksi.

Thule kotelomarkiisit ovat tyylikkäitä

Valitse markiisi, jota kehtaa näyttää ja käyttää. Thulen tyylikäs ei jää huomaamatta ja sopivia värivaihtoehtoja on varmasti jokaiseen matkailuautoon.

Laaja valikoima lisävarusteita markiisiin

Saat matkailuauton markiisista enemmän hyötyä täydentämällä sitä eri lisävarusteilla tyylisi ja tottumustesi mukaisesti. Esimerkiksi Thulen telttaseinät ovat täydellinen ratkaisu suojautumiseen niin katseilta kuin auringolta, sateelta ja tuuleltakin. Vai haluatko kenties käyttöösi lisää oleskelutilaa ulkona hankkimalla Thulen teltan?

Paras valinta

Thule on vuodesta toiseen äänestetty parhaaksi markiisimerkiksi. Lisäksi matkailuautojen valmistajat ovat auttaneet Thulea kehittämään suuren valikoiman asennuskiinnikkeitä ja -sovittimia ja antaneet niille hyväksyntänsä.

Ylivertaiset materiaalit

Kaikissa Thulen markiiseissa on vankat alumiiniprofiilit, jotka kestävät käytössä pitkään – varmasti ja turvallisesti. Matkailuautojen markiisit on myös testattu mitä vaativimmissa olosuhteissa, jotta ne varmasti ylittävät nykyiset vaatimukset.

Laadukkaita pitkäikäisiä kankaita

Markiisikankaissa on markiisityyppikohtaisia värivaihtoehtoja, joista voit valita haluamasi. Kaikenvärisiin markiisikankaisiin on painettu kummallekin puolelle huippulaadukas viisikerroksinen PVC-kangas, ja markiisikankaat on pinnoitettu, jotta ne säilyttävät värinsä ja vedenkestävyytensä ja kestävät käytössä ja jotta niitä voidaan pestä.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 37

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 37

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen