Vaahdotinpesuaineet

Vaahdottimessa käytetään siihen erityisesti valmistettua pesuainetta parhaimman tuloksen takaamiseksi. Kun vaahto kerros on paksu se ei valu pestävältä pinnalta pois eikä kuivu nopeasti. Tämän ansiosta pesutulos on parempi ja tehokas.

Vaahtopesuaineita vaahdottimeen löytyy moneen lähtöön ja pakkauskoossa kannattaa huomioida oman kulutuksen määrä. 5 litran kannu on riittoisa, jos ei autoa ihan joka toinen viikko pese.

Kunnollisen vaahdottimella vaahtopesuaineen käyttäminen on helppoa ja mukavaa. Myös vaahdottimen säiliön koko kannattaa ottaa huomioon pesuainetta lisätessä.

Vaahdotinpesuaineen annostelu

Laimennussuhde on kerrottu vaahdotin pesuaineen purkissa. Hyvä suhde riippuu tuotteen ominaisuuksista, painepesurista ja käytettävästä vaahdottimesta.

Hyvä tapa onkin lähteä liikkeelle valmistajan suosituksista ja sen jälkeen käyttää itselle sopivaa suhdetta aina tarpeen mukaan. Optimaalinen sekoitussuhde tuottaa paksun vaahdon, joka pysyy pestävillä pinnoilla, mutta lähteen myös helposti pois.

Etuja perinteisiin pesuaineisiin

Vaahtopesuaine toimii siten, että se imeytyy likaan tehokkaasti. Tämän takia vaahdon kannattaa antaa vaikuttaa kunnolla pestävään pintaan riippuen siitä kuinka likainen pinta on. Vaahtopesuaine ei kuivu yhtä nopeasti kuin perinteiset autoshampoot, joten voit antaa aineen vaikuttaa noin muutaman minuutin.

Vaahtoa ei saa päästää kuivumaan. Vaahtopesussa pätee auton pesun kultainen sääntö "laita pesuaine viileälle pinnalle ja älä pese suorassa auringonvalossa".

Huom! Muista aina noudattaa valmistajan ohjeita. Ylläolevat ohjeet ja huomiot ovat yleisiä ohjeita ja huomioita liittyen vaahtopesuaineisiin, mutta poikkeuksiakin saattaa löytyä.

View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen