Valoraudat

Valorauta mahdollistaa valojen kiinnittämisen leveälle alueelle pakettiauton tai muun ajoneuvon keulille. Mallikohtainen suunnittelu ja korkealaatuiset materiaalit takaavat kestävän kokonaisuuden.

Mitä enemmän halutaan lisävaloja sitä enemmän vaaditaan kantavuutta valotelineeltä. Siksi runkoon kiinnitettävä valoteline onkin hyvä valinta, jos halutaan käyttää paljon lisävaloja tai yhtä isompaa valopaneelia.

Samalla lisäät ajoneuvon näyttävyyttä ja tyyliä. Suurin osa malleista on puskurin eteen asennettavia. Teline ja valot ovat siis selkeästi esillä.

Antec on vanha tekijä valorautojen suunnittelussa ja valmistuksessa. Sillä on kokemusta alalta jo vuosikymmenien edestä. Yhtiön tavoitteena onkin pitää laatu etusijalla ja se tarjoaa toiminnallisuuden, muotoilun ja laadun huippua.

Asentaminen ei ole hankalaa, päinvastoin. Mukana toimitetaan kaikki tarvittavat kiinnitystarvikkeet. Asennusohjeessa kerrotaan minkälaisia työkaluja tarvitaan ja yleensä pärjätään aivan tavanomaisilla työkaluilla. Asentaminen kestää vain n. 45 minuuttia.

Huoltamiseen suositellaan metallin kiillotusainetta. Se estää korroosiota, joka aiheutuu pitkässä juoksussa teiden suolasta ja muusta liasta. Myös metallin kiiltävä viimeistely säilyy tehokkaammin säännöllisen huollon ansiosta. 

Siis onko tämä nyt karjapuskuri vai mikä?

Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja siksi karjapuskurit, karjarauta ja valorauta saattaa nimitykset saattaa aiheuttaa hämmennystä. Yleensä näillä tarkoitetaan samaa asiaa, mutta karjarauta mielletään enemmänkin ajoneuvon puskuria suojaavaksi kehikoksi kuin valotelineeksi. Valorauta kyllä suojaa auton puskuria kolhuilta, mutta ensisijaisesti ne on tarkoitettu lisävalojen asentamiseen. 

Onko valorauta laillinen?

Kaikissa 25.05.2007 jälkeen asennetuissa telineissä tulee olla EU-hyväksyntä. Tarkoitus on pitää huoli siitä, että valotelineet ovat turvallisia kolarin sattuessa.

Kaikki Antec lisävalotelineet on suunniteltu mallikohtaisesti ja ne on törmäystestattu TÜV / EU määräysten mukaisesti. Antec saa viranomaisilta EU hyväksyntä numeron, joka on merkattu laserilla tuotteeseen yksilöitynä. Laatuun voi siis luottaa.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 58

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 58

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen