Travall tilanjakajat

Tilanjakaja sopii täydellisesti ennalta asennettuun Travall koiraverkkoon. Se asennetaan koiraverkkoon kiinni. Se mahdollistaa kahden lemmikin kuljettamisen turvallisesti samaan aikaan. Myös mahdolliset matkatavarat pysyt pois lemmikin ulottuvilta, jos vaikka Rekulla on tapana riehaantua ruokaostoksista. 

Mikä ihmeen auton tilanjakaja?

Tilanjakajalla voidaan jakaa auton tavaratila kahteen osaan. Tila voidaan jakaa 50/50 tai 70/30 jaolla automallista riippuen. Tuote sopii käytettäväksi vain Travall verkkojen kanssa.

Miksi hankkia auton tilajanjaka Travall koiraverkkoon?

  • Jos taloudessa on useampi lemmikki, voi niiden kuljettaminen erikseen olla höydyillistä
  • Voit erottaa matkatavarat lemmikistä
  • Voit pitää tarpeelliset tavarat selkeästi ulottuvilla

Tilanjakaja ei ole este tavaratilan maton käyttämiselle sillä se on huomioitu suunnittelussa. Travall tuotteet sopivat täydellisesti autoon ja pysyvät tukevasti paikallaan. Asentaminen on helppoa eikä vaadi erikoistyökaluja. Tarvittaessa asennus voidaan myös poistaa, jos koko tavaratilan tila tarvitaan käyttöön.

Vinkki!

Jakajaan voidaan myös kiinnittää myös Travall koiraverjäjä. Riippuen automallista tilanjakajan paikka on myös säädettävissä sivusuunnassa. Tämän avulla kahden eri kokoisen eläimen kuljetus auton tavaratilassa on mahdollisimman turvallista ja viihtyisää.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 118

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 118

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen