Travall koiraverkot

Travall -malliston tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan kuhunkin automalliin sopivaksi. Hyvällä suunnittelulla voidaan varmistaa verkon sopivuus autoon, sekä kuljetuksen aikainen turvallisuus. Kun valitset merkkikkohtaisen koiraverkon autoon tiedät että valitsit oikein. Yleismallin verkot eivät pääse lähellekään Tarvall tuoteperheen tasoa tai turvallisuutta.

Muista myös suojata tavaratila mallikohtaisella tavaratilan matolla. Koiran kynnet voivat raapia ikävästi takapuskuria, mutta sen voi onneksi suoajata helposti kolhusuojalla.

Merkkikohtaisen koiraverkon etuja

 • Sopii taatusti autoon
 • Helppo ja nopea asennus, sekä irrotus
 • Ei vaadi muutosten tekoa autoon
 • Ei poraamista
 • Laadukas ja vankka muotoilu
 • Toimitetaan selkeän asennusohjeen kanssa
 • Voidaan asentaa ilman erikoistyökaluja
 • Lisää matkustajien turvallisuutta
 • Asentaminen kestää vain 15 minuuttia
 • Irrotus onnistuu nopeasti tarpeen vaatiessa

 

Onko koirallasi turvallinen paikka matkustaa autossa itsensä ja muiden matkustajien kannalta? Paras ja turvallisin kuljetuspaikka koiralle on auton tavaratila. Automallikohtainen suojaverkko on turvallinen vaihtoehto joka takaa täydellisen sopivuuden sekä helpon kiinnityksen. Unohda yleismalliset viritykset jotka pilaavat autosi sisustuksen eivätkä pysy paikallaan, vaan irtoavat ja aiheuttavat vaaratilanteita liikkuvassa autossa.

Muista myös suojata autoasia kulutukselta ja lemmikkien kynsiltä! Tavaratilan matto ja kolhusuoja antavat varman suojan kulumista vastaan.

Travall tuotteet on valmistettu huolellisesti ja materiaalivalinnat ovat korkealaatuisia. Hitsaussaumat on tehty tarkasti ja huolellisesti. Saumoissa ole teräviä kulmia, jotka saattavat vahingoittaa lemmikkejä. Viimeistelty pinta on kestävä eikä naarmuunnu helposti esimerkiksi koiran kynsistä.

Koiraverkko on suunniteltu valittuun automalliin sopivaksi, jolloin se takaa parhaan turvallisuuden. Asentaminen onnistuu ihan perus työkaluilla, jotka yleensä löytyvät jokaisen kotoa.

Hyviä syitä hankkia koiraverkko autoon:

 • Lisää matkustaja ja lemmikin turvallisuutta
 • Estää koiran holtittoman sinkoilun auton sisällä
 • Vähemmän karvoja joka puolella autoa

Koiranomistajat tietävät että tukeva ja luotettava koiraverkko on autossa tarpeen. Ilman lisävarusteita koiran kuljettaminen autossa saattaa olla jopa hengenvaarallista. Travall on valmistaja, jonka automallikohtaiset tuotteet sopivat ja toimivat ilman virityksiä. Koiraverkon turvallisuuden takaa vankka muotoilu ja kestävä pulverimaalaus.

Sopivalla koiraverkolla autoon ei tarvitse tehdä muutoksia. Verkko on helppoa asentaa. Matkustajien ja ajoneuvon turvallisuus pysyvät korkealla tasolla. Travall koiraverkko on saatavana tumman harmaalla kulutusta kestävällä pulverimaalaus pinnoitteella. Lisäksi suunnittelussa on otettu huomioon, ettei verkko estä turvatyynyjen toimintaa ja näin lisää ja säilyttää auton alkuperäisen turvallisuuden.

Lisäksi Travall valmistaa myös tilanjakajia ja koirakaltereita, jotka sopivat täydellisesti jo ennalta asennettuun Travall koiraverkkoon mahdollistaen kahden koiran tai muun eläimen kuljetuksen turvallisesti auton tavaratilassa erillään eikä näin vaaranna toisten eläinten ja matkustajien turvallisuutta. 

Joka vuosi sattuu onnettomuuksia, joissa ihmiset tai eläimet loukkaavat itsensä äkkijarrutuksissa irtonaisten matkatavaroiden takia. Verkolla estät vastaavat haaverit, jos kuorma onkin sidottu huonosti. Tämän takia koiraverkko soveltuu niillekkin, joilla ei välttämättä lemmikkiä olisikaan.

Liitä tilauksen lisätietoihin vielä autosi rekisteritunnus niin voimme varmistaa koiraverkon sopivuuden ennen lähettämistä. Näin säästytään turhilta palautus ym. muilta mahdollisilta kustannuksilta jos verkko ei sovikaan autoosi. Toimitusaika on yleisimmin 2-3 arkipäivää.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 262

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 262

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen