Auton maskisuojat

Asiakkaiden arvosteluja maskisuojista

Maskisuoja vähentää kulutusta ja pitää auton lämpimänä!

Maskipeiton päätehtävä on moottorin oikean lämpötilan saavuttaminen nopeammin sekä pitää moottori oikeassa lämpötilassa talvellakin. Optimi käyntilämpötila säästää autosi moottoria ja vähentää polttoaineen kulutusta.

Erityisen haastavia ovat paukkupakkaset ja pitkät ajomatkat. Moottori viilenee viimassa todella nopeasti eikä modernit pienet koneet yksinkertaisesti kestä jäätävää viimaa. Viimasuoja onneksi ratkaisee ongelman pitämällä viiman poissa ja moottorin lämpimänä.

Katso videolta, kuinka älyttömän helppoa maskisuojan asentaminen on!

Maskisuojan asentaminen ei ole rakettitiedettä vaan naurettavan helppoa Tammers erikoiskiinnikkeiden ansiosta.

Kun pakkasmittari alittaa -20°C asteen tulee ajamiseen ja auton varusteluun kiinnittää erityisestä huomiota. Maskisuojalla saat tehokkaan suojan pakkasta vastaan.

Maskisuoja estää tehokkaasti suoran ajoviiman, lian sekä lumen pääsyn moottoritilaan vähentäen mm. huohotinputken jäätymisen mahdollisuutta.

Maskisuojan ominaisuuksia:

  • Viimasuoja on valmistettu säänkestävästä materiaalista
  • Suojaa jäähdyttäjän säleikön
  • Kotimainen tuote
  • Kiinnitetään TAMMERS maskisuojan erikoiskiinnikkeillä
  • Sisältää kiinnikkeet
  • Helppo ja nopea asentaa itse

Autojen ilmanottoa ja jäähdytystä/lämmitystä ei ole suunniteltu koviin pakkasiin, ajoviimassa energiaa menee paljon hukkaan - viimasuojan päätehtävä on moottorin oikean lämpötilan saavuttaminen nopeammin sekä pitää moottori oikeassa lämpötilassa talvellakin. Optimi käyntilämpötila säästää autosi moottoria ja vähentää polttoaineen kulutusta.

Viimasuojaa suositellaan käytettävän varsinkin DIESEL -käyttöisissä autoissa talviaikaan ulkolämpötilan laskiessa +5 asteeseen tai sen alle. Tuote soveltuu lisäksi nykyaikaisiin vähäpäästöisillä bensiinimoottoreilla varustettuihin autoihin.

Huono_Maskisuoja

Pahviset hökötykset eivät kestä säätä ja pahimmassa tapauksessa pahvista saattaa irrota palasia.

Hyva_Maskisuoja

Tammers maskisuoja on mitoitettu oikein ja pysyy paikallaan erikoiskiinnikkeillä. Säänkestävä ja tyylikäs ratkaisu verrattuna pahviin!

Maskisuoja estää tehokkaasti suoran ajoviiman, lian sekä lumen pääsyn moottoritilaan vähentäen mm. huohotinputken jäätymisen mahdollisuutta. Se myös vähentää suolaveden ja muiden epäpuhtauksien pääsyn moottoritilaan ja näin suojaa moottoria / apulaitteita korroosiolta.

Viimasuoja on automallikohtainen tuote ja valmistettu säänkestävästä materiaalista. Se suojaa jäähdyttäjän säleikön sekä lisäksi useissa automalleissa etupuskurin ilmanottoaukot. Viimasuoja kiinnitetään TAMMERS erikoiskiinnikkeillä.

ammers maskisuojan väri on ajaton ja hillitty tummanharmaa ja valmistettu säänkestävästä solumuovista. Se on suunniteltu juuri sinun autoon sopivaksi kiinnikkeitä myöden. Sinun ei tarvitse muuta tehdä kuin tilata merkkikohtainen viimasuoja autoosi ja kiinnittää se kuten videolta näkyy.

Alla maskisuojat merkeittäin

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 730

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 730

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen