Koristekapselit

On aika päivittää menopelisi pölykapselit uuteen uskoon. Renkaiden ulkonäkö vaikuttaa koko auton näyttävyyteen toden teolla. Siksi pölykapselit onkin helppo ja erittäin edullinen tapa pitää auton ilme mieleisenä.

Pelkillä peltivanteilla ajelu ei myöskään ole järkevää. Pölykapselin yksi tehtävistä onkin suojata pyörännapaa ja pultteja.

Asentamisessa ei ole mitään ihmeellistä. Sen kun valitset oikean kokoiset ja lyöt peltivanteen päälle. Sarjojen mukana tulee "metallinen vanne", joka kiristää kapselin tiukasti paikalleen.

Viimeistään renkaanvaihdon yhteydessä tulee huomattua, jos on tullut aika päivittää pölykapselit tai jo yksi pölykapseleista on lähtenyt karkumatkalle. Haavereitakin saattaa sattua ja vanhat koristekapselit ovat voineet rikkoutua katukivetyksen ansiosta. Onneksi meillä on hyvä valikoima, josta voit valita uudet, upeat ja tyylikkäät kapselit.

Ei muuta kuin tutustumaan kattavaan valikoimaan ja nappaa mieleisesi tyylikkäät koristekapselit. Enää ei tarvitse ajaa kaivonkannet alla, kun voit lisätä näyttävyyttä koristekapseleilla.

Saatavilla on:

13" Koristekapselit

14" Koristekapselit

15" Koristekapselit

16" Koristekapselit

Voit rajata tuotteet koon mukaan löytämisen helpottamiseksi.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 31

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 31

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen