Sonax CC36, CC Evo ja CC One

Ammattilaispinnoitteet

PROFILINE-sarjan kestopinnoitteet täyttävät ammattitason vaatimukset. SONAX-ammattipinnoitteet, CC 36, CC Evo ja CC One, tarjoavat kaikki kiiltoa ja suojaa, mutta niissä on myös eroja.

Auton maalipinta altistuu jatkuvasti kaikenlaiselle kulutukselle kuten UV-säteilylle, tiesuolalle, asfalttipielle ja kemikaaleille. Ammattitasoinen pinnoitus on kestävä keino suojata auton maalipintaa ja saada auto näyttämään upealta. Tässä esiteltynä kolme SONAX PROFILINE -sarjan kestopinnoitetta!

Pinnoite1

Profiline CeramicCoating CC36 – Kestävää suojaa maalipinnalle

Ammattikäyttöön tarkoitetun SONAX PROFILINE CC 36 -pinnoitteen keraamiset partikkelit muodostavat maalipinnalle erittäin tiiviin, suojaavan pinnan, joka on paitsi lasinkova, niin myös erittäin joustava. Keraaminen pinnoite suojaa maalipintaa ulkoisilta rasituksilta, antaa vettä ja likaa hylkivän pinnan sekä upean kiillon. Oikein hoidettuna SONAX CC 36 -pinnoite suojaa autoa jopa 36 kuukautta.

Käyttöohje:
1. Puhdista ja kiillota maalipinta koneellisesti ennen käsittelyä. Tarkista ettei pinnalle jää hologrammijälkiä. Maalipinnan tulee olla täysin puhdas ennen pinnoitusta.
2. Suihkuta Esikäsittelyaine käsiteltäville pinnoille ja pyyhi pinnat ultrahienolla mikrokuituliinalla.
3. Levitä Pinnoitetta ohuelti maalipinnalle mukana tulevalla levityssienellä.
4. Tunnin kuivumisen jälkeen, levitä Kiiltopinnoite antamaan erittäin sileän ja kiiltävän lopputuloksen.

Huom! Vain Clear coat -lakatuille maalipinnoille.

Pinnoite2

Sonax Profiline CC Evo Pinnoite – Uskomaton ”wet look” -kiilto

Odotettu uutuus on viimein saapunut Suomeen!

SONAX PROFILINE CC Evo ammattikäyttöön suunniteltu piikarbidipohjainen keraaminen kestopinnoite, joka antaa maalipinnalle pitkäkestoisen suojan sekä syvän ”wet look” -kiillon. CC Evo -pinnoitteen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat, erinomaisen kiillon lisäksi, uskomaton vedenhylkimisominaisuus sekä paranneltu suoja kemikaaleja ja UV-säteilyä vastaan. Riippuen maalipinnasta, ylläpidosta ja olosuhteista, pinnoite voi kestää jopa kolme vuotta.

PROFILINE CC Evo tarjoaa täydellisen paketin ammattimaiseen keraamiseen pinnoitukseen. Paketti sisältää kaksi suojaavaa tuotetta: Basecoat Evo -pinnoite ja Glosscoat Evo -kiiltopinnoite. Mukana tulee lisäksi Prepare-esikäsittelytuote sekä kolme levityssientä.

Pinnoite3

CC One – Huipputason pinnoitus käden käänteessä

SONAX PROFILINE CC One on todella helppokäyttöinen, polymeeripohjainen kestopinnoite, joka soveltuu niin ammattilaiskäyttöön kuin pro-tason harrastajillekin. CC One sisältää vain yhden levitettävän tuotteen, joten käsittely on nopeaa, mutta jälki ammattitasoa. Pinnoitteen toiminta perustuu kemialliseen reaktioon, joka sitoo aineen tiiviisti lakkapintaan. CC One aikaansaa intensiiviset värit ja todella upean kiillon, joka pääsee oikeuksiinsa erityisesti tummilla maalipinnoilla. Pinnoitteen kesto jopa 15 kuukautta.

Tuotteen käyttö on yksinkertaista: aine levitetään puhdistetulle ja kiillotetulle maalipinnalle paneeli kerrallaan ja pyyhitään mikrokuituliinalla pois. Pakkaus sisältää pinnoiteaineen (50 ml) ja neljä levityssientä. Yksi pakkaus riittää kahden auton käsittelyyn.