Pohjapanssarit

Koy Sheriff pohjapanssari on teräksestä tai alumiinista valmistettu suojus moottorin alapuolella joka suojaa moottoritilan tärkeitä osia ja komponentteja tiestön epätasaisuuksien tai vierasesineiden aiheuttamilta vahingoilta.

Pohjapanssari on tärkeä lisävaruste kaikkiin ajoneuvoihin riippumatta käyttötarkoituksesta, henkilöautoihin, pakettiautoihin ja maastoajoneuvoihin. Siitä syystä Koy Sheriff tarjoaa 1400 eri automalliin tarkkaan suunnitellun ja valmistetun pohjapanssarin.

Huom! Tilauksen lisätietoihin kannattaa syöttää autosi rekisteritunnus, jotta voimme varmistaa panssarin sopivuuden ennen lähettämistä. Panssareiden toimitusaika on yleisimmin 2-4 arkipäivää.

Koy Sheriff ei valmista yleismallista panssaria vaan kaikki panssarit on suunniteltu erityisesti jokaiseen automalliin sopivaksi ja helposti asennettavaksi. Lisäksi jokaisen panssarin malli riippuu auton korityypistä, moottorin koosta ja mallista.

Suunnittelussa on otettu huomioon kaikki edellä mainitut seikat jotka mahdollistavat täydellisen sopivuuden ja ennen kaikkea tärkeimpänä pohjapanssarin toimivuuden moottorin, moottorin apulaitteiden ja sähkölaitteiden suojana.

insert image here

Hyviä syitä valita Koy Sheriff pohjapanssari

  • Koy Sheriff pohjapanssari suojaa moottoritilan osia ja komponentteja vahingoittumiselta
  • Moottorin mekaaniset osat ja sähköjohdot ovat suojassa pölyltä ja kuralta. Optimaalinen muotoilu
  • Pohjapanssari parantaa aerodynamiikkaa ja siten säästää polttoainetta
  • Panssarin ilmanohjausaukot pitää moottorin käyntilämpötilan oikeana
  • Pohjapanssari on pulverimaalattu, joka estää ruostumista
  • Kohdat joissa panssari tulee kosketukseen auton korin tai rungon kanssa on varustettu kumiholkeilla jotka vaimentavat tehokkaasti tärinää ja ääntä
  • Panssarissa on myös automallista riippuen huoltoaukot joiden kautta voidaan vaihtaa öljynsuodatin ja avata öljytulppa

Suunnittelussa on otettu huomioon automallin yksilöllinen rakenne

Panssari kiinnitetään alkuperäisiin kiinnityskohtiin jolloin asennuksessa ei porata reikiä eikä heikennetä auton rakennetta. Pohjapanssari on suunniteltu merkkikohtaisesti jokaiseen automalliin. Jäykisteet ja taivutukset tekevät panssarin rakenteesta vahvan suojan moottorille ja sen osille.

Koy Sheriff panssaria on saatavana automallista riippuen teräksestä valmistettuna 2 mm tai 2,5 mm vahvuuksilla. Panssaria on lisäksi saatavana automallista riippuen myös auton jäähdyttimelle, vaihteistolle, vaihteensiirtäjille ja taka-akselille. Panssarin paino on mallista riippuen noin 10-18 kiloa. Jos arvostat keveyttä niin joihinkin automalleihin on saatavana myös 5 mm paksu alumiinista valmistettu panssari.

Katso videolta miten homma toimii

Ehkä vähän retro video, mutta äijä kyllä tietää mistä puhuu. Huom! Kaikissa panssareissa ei välttämättä ole huoltoluukkua.
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 262

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 262

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen