RAM Mounts laitetelineet

RAM = Round-A-Mount - pidä laitteesi ulottuvilla

RAM Mounts on monipuolinen ja erittäin laadukas laitteiden kuulanivelteline-järjestelmä, jonka avulla pystyt kasamaan laitetelineen juuri sinun tarpeittesi mukaan. Useimmat kiinnikkeet on valmistettu erittäin laadukkaasta pulverimaalatusta alumiinista tai komposiitista, joka kestää luotettavasti haastavassakin ympäristössä, kuten merelle tai maastoajossa.

Kaikki Ram Mounts telineet suojaavat laitteita myös tärinältä! Kasaa oma B-sarjan pidikkeesi omilla valinnoilla.

Ratkaisut sopivat mainiosti esimerkiksi pyörätuoliin, veneisiin ja ajoneuvoihin. Kiinnitä tabletti tai puhelin minne haluatkin vailla pelkoa sen putoamisesta.

RAM kiinnikkeiden koot:

Koko: A, Kuula: 14mm (0,56"), Varret: 44mm, 76mm, Kantavuus: 0,1kg

Koko: B, Kuula: 25mm (1"), Varret: 94mm, 62mm, 152mm, Kantavuus: 2,25kg

Koko: C, Kuula: 38mm (1,5"), Varret: 143mm, 89mm, 232mm, Kantavuus: 4,5kg

Koko: D, Kuula: 57mm (2,25"), Varret: 213mm, 129mm, 327mm, Kantavuus: 6,8kg

Koko: E, Kuula: 86mm (3,37"), Varret: 321mm, 184mm, Kantavuus: 9,1kg

RAM Mounts telineiden ominaisuuksia:

  • Valikoimassa B-,C- ja D-sarjan eri kokoisia kiinnikkeitä, joilla voit kasata telineen omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan.
  • Monipuoliset käyttökohteet, kuten veneet, työkoneet, autot, trukit, moottoripyörät yms. Järjestelmällä kiinnität GPS-laitteet, puhelimet, läppärit, kaikuluotaimet ja navigaattorit vaivatta haluamaasi kohteeseen
  • Laadukas kiinnitysratkaisu, joka kestää vaativassakin ympäristöissä ja säässä
  • Pitää laitteet käden ulottuvilla kovassakin kyydissä
  • Jos olet etsinyt puhelimelle tai mille tahansa muulle laitteelle telinettä, joka oikeasti pitää laitteen paikallaan eikä lähde irti tai löysty aina pienen töyssyn tullessa kannattaa valita laadukas RAM Mounts laiteteline

RAM Mounts on erittäin laadukas, monipuolinen ja helppokäyttöinen kuulanivel kiinnitysjärjestelmä erilaisille laitteille. Se on säädettävissä monipuolisesti ja se kestää kovaakin tärinää ja menoa.

RAM Mounts tarjoaa yli 3000 erilaista kiinnike osaa, joiden avulla voidaan koota laitepidike juuri omia käyttötarpeita varten. Oli kyseessä sitten kaikuluotain tai ihan puhelin niin ratkaisu löytyy varmasti. Sarja koostuu eri kokoisista kiinnikkeista, joiden avulla hallitaan laite painot jopa yhdeksään kiloon asti.


Kiinnitä puhelin tai GPS minne ikinä haluatkin. RAM kiinnikkeet sovletuvat hyvin ajoneuvoihin. RAM teline on joustava ja vaimentaa iskuja / tärinää. Samalla pidike pysyy asettuissa säädöissä ja pysyy paikoillaan.  RAM pidikeellä pidät laitteesi ulottuvilla veneessä, autossa, moottoripyörässä, pyörätuolissa, mönkijässä ja mopossa.

5-ramb166un7u_2
5-rap450u_1

Kiinnikkeiden avulla voidaan myös rakentaa telineitä töykoneita ja trukkeja varten. Niitä ajettaessa syntyy paljon tärinää ja iskuja. Onneksi voit suojata elektoriikan RAM pidikkeillä. Niiden ainutlaatuinen kestävä rakenne vaimentaa iskuja ja tärinää. Näin elektroniikan käyttöikäpitenee. Valikoimasta löytyy ruuvattavia, putken ymäpärille kiinittyviä ja liimattavia ratkaisuja tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Läppäreille on myös monen laista kiinnikettä tarjolla. Halutessasi voit muuntaa apukuljettan penkin käteväksi läppärin telineeksi. Teline on helppo asentaa paikoilleen ja irrottaa tarvittaessa. Se voidaan myös asentaa vaikka veneeseen tai toiseen autoon tarvittaessa. Kannettava tietokone voidaan kiinnittää autoon turvallisesti ja ergonomisesti oikein RAM-autoasennusvarusteiden avulla. Asennuksessa käytetään etumatkustajanistuimen etupultteja, joten autoon ei tarvitse tehdä muutoksia. Valikoimassa on yleiskäyttöisiä ja automallikohtaisia ratkaisuja kannettavan tietokoneen kiinnittämiseksi.

5-ram3163sw1
RAM-D-115-C

Haluatko kiinnittää kaikuluotaimen, kart-tatulostimen, GPS-navigaattorin tai VHF-radiopuhelimen? RAM Mounts on silloin oikea valinta. Veneen herkät elektroniset laitteet pidetään vakaasti paikallaan, ja ne voidaan kääntää oikeaan asentoon. Irrotettaessa elektronisia laitteita veneestä kotisatamaan saavuttaessa ei tarvita ponnisteluja eikä työkaluja.  

RAM Mounts auttaa kiinnittämään GPS-navigaattorin, matkapuhelimen, radiopu-helimen tai kameran kaltaisia elektronisia laitteita moottoripyörään tai mönkijään. Saatavana on yleiskäyttöisiä ohjaustan-koon asennettavia kiinnikkeitä tai tiettyyn tarkoitukseen käytettäviä kiinnikkeitä, jotka asennetaan niiden mukana toimitettavien ruuvien ja pulttien avulla. Saatavana on myös lisävarusteita, kuten mukinpidin, lisävalo tai selkätuki.

RAP-B-400UIU2

Miksi valita RAM Mounts teline?

1. Laadukas ja tukeva rakenne

Asennustelineiden vankka rakenne takaa varman kiinnityksen, lähes portaattoman säädettävyyden ja erinomaisen tärinänvaimennuksen kaikkein vaativimmissakin ympäristöissä. Tuhansien erilaisten osakomponenttien avulla RAM on onnistunut kehittämään innovatiivisia asennusratkaisuja, joista ammattilaiset ennen vain haaveilivat.

2. Loputtomasti mahdollisuuksia tarpeittesi mukaan

Mukautettavuuden ansiosta voit siirtää puhelintelineen esimerkiksi kuorma-autosta traktoriin tai yhdistellä erilaisia komponentteja ihanteellisen asennustelineen toteuttamiseksi. Järjestelmän modulaarisuus mahdollistaa juuri tarpeitasi vastaavan telineen räätälöinnin lähes kaikkiin käyttökohteisiin.

3. Laadukkaat ja kestävät materiaalit

Jotta telineet sopisivat käytettäviksi kaikkein haastavimmissakin asennuskohteissa, tarvitaan niiden valmistamiseen laadukkaita materiaaleja. RAMin tuotteet on valmistettu laadukkaasta merialumiinista, ruostumattomasta teräksestä, lujista komposiittimateriaaleista ja kumista. Kaikki osat testataan läpikotaisin, jotta ne kestäisivät rankempaakin menoa.

Ram mounts kokonaisuus

Näin kasaat itsellesi sopivan telineen

Valitse adapteri, ja laiteteline kiinnitettävän laitteen mukaan

Valitse varsi pituuden ja kiinnityspaikan perusteella

Valitse alusta, jolla kiinnitys kohteeseen onnistuu

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 216

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 216

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen