Autoglym Interior Cleaner & Santiser 500ml

11,31 € 11,90 €

Saatavuus: Heti

03-13-500ML
Turvallinen maksaminen (Paytrail, verkkopankki, luottokortit)
Nopea toimitus 3-4 arkipäivässä (Matkahuolto, Schenker)
Laadukasta palvelua vuodesta 1979

Autoglym Interior Cleaner & Sanitiser on sisäpintojen puhdistus- ja desinfiointiaine, joka poistaa nopeasti ja helposti pinttyneet tahrat, tappaa 99,999 % bakteereista ja kaikki vaipalliset virukset, kuten korona-, influenssa-, SARS- ja H1N1-virukset.

Käyttöohje:

1. Imuroi sisätilat huolellisesti. Tarvittaessa poista öljy, muste tai kynän- jäljet käyttäen Autoglym Intensive Tar Remover pien- ja liimanpoisto- ainetta (ei nahkapinnoille).

2. Ravista tuotetta hyvin ennen käyttöä ja testaa aina pintojen värin- pitävyys.

3. Kovat pinnat: Suihkuta tuotetta pinnalle ja hankaa tarvittaessa. Anna vaikuttaa 2 minuutin ajan ja pyyhi sitten kostealla Autoglym Hi-Tech Aqua-Dry synteettisellä säämiskällä.

4. Kangaspinnat: Suihkuta pinnalle hieman tuotetta ja hankaa puhtaalla liinalla tai sienellä. Anna vaikuttaa 2 minuutin ajan ja pyyhi sitten kos- tealla Autoglym Hi-Tech Aqua-Dry synteettisellä säämiskällä.

5. Nahkapinnat: Suihkuta tuotetta puhtaaseen mikrokuituliinaan ja pyyhi pinta puhtaaksi. Anna vaikuttaa 2 minuutin ajan ja pyyhi sitten kostealla Autoglym Hi-Tech Aqua-Dry synteettisellä säämiskällä.

Tärkeää: Älä suihkuta suoraan digitaalisiin näyttöihin. Suihkuta pehmeään liinaan ja pyyhi sitten käsiteltävä alue. Varmista, että poistat liian suih- keen heti etkä päästä tuotetta kuivumaan. Käytä vain ohjeiden mukaisesti. Käyttövalmis liuos, älä laimenna. Suojattava jäätymiseltä.

Lisätietoja
EAN 5016366007725
Valmistaja Autoglym
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Autoglym Interior Cleaner & Santiser 500ml
Arviosi